Vavana ile Evinizin Çekiciliğini Arttırın - Son Dakika
Güncel

Vavana ile Evinizin Çekiciliğini Arttırın

Vavana ile Evinizin Çekiciliğini Arttırın

Şıklığıyla dekoratif bir çizgi yaratan Vavana ile evinizin kokusu sizi anlatsın.

29.06.2012 13:49

Egzotik koku dünyasını, ev ve işyerlerinize dekoratif mumlar, çubuklu aromatik kokular ve mis kokulu oda spreyleriyle taşıyan Vavana, doğadan gelen kaynakları özenle işleyerek yaşam alanlarınızda kalıcı etkiler yaratıyor. Vavana, doğal yağların iyileştirici ve rahatlatıcı yönlerini kaybetmeden evinizin çekiciliğini artırıyor. Evinize ruhunuzdan bir parça katıyor.

Gelişmiş koku sistemleriyle binlerce metrekare alana yayılabilen kokular üreten Cekk, doğal yağlarla harmanlanmış aromalarla özel tasarlanmış koku çeşitlerini Vavana markası ile tüketicilerinin beğenisine sunuyor. Kozmetik ve Hava Aromatize sektöründe kalıcılığı, etkisi ve şık duruşuyla öne çıkan koku uzmanı Cekk'nın, Vavana ürünlerinde kimyasal koruyucular kullanılmıyor.

KOKULARIN RENGİ RUHUNUZU BOYAYACAK

Gözlerinizi kapatın ve kendinizi uçsuz bucaksız bir lavanta bahçesinde hayal edin, sonra gözlerinizi açın ve karşınızdaki renk cümbüşünün tadını çıkarın. Vavana Lavender Garden ile lavantanın arasına gizlenmiş menekşe, patçuli ve frenk üzümü kokusunu hissedin. Kokuların uyumlu birlikteliği konusunda uzman olan Vavana, kokuyu tazeliğini kaybetmeden her ortamda kullanılabilen ve fark yaratan bir karışıma dönüştürüyor.

DOĞAL YAĞLAR İÇERİYOR

Sadece yaydığı hoş kokusuyla değil, özel tasarımlarıyla da her dekorasyon zevkine hitap eden Vavana alan kokulandırma ürünleri, geçtiği sıkı kontrollerle sağlığınızı da koruyor. T.C Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanan Vavana'nın en önemli özelliği tüm çeşitlerinin doğal yağlar içermesi ve bu doğal yağların iyileştirici ve rahatlatıcı yönlerini kaybetmeden yaşam alanlarını güzelleştirmesi.

TÜM MUDO MAĞAZALARINDA

Seçkin Mudo Concept Mağazaları´nın yanı sıra www.mudo.com.tr ve www.vavana.com adreslerindeki online satış mağazalarında tüketicileriyle buluşan Vavana Reed Diffuser'ın (çubuklu kokular) 100 ml ve 250 ml'lik seçenekleri bulunuyor. 100 ml'lik şişlerde satışa sunulan çubuklu kokuların etkinliği 30 metrekare alanda 3 ay, 250 ml'lik şişelerde sunulan ürünlerin ise 80 metrekare alanda 12 aya kadar sürüyor. Koku yoğunluğu ve süresi ise şişelerin içerisine konulan, özel bambu çubuk sayısının eksiltilip, arttırılmasıyla ayarlanabiliyor. Kokunun kalıcılığını artırmak için çubukları haftada bir çevirmeniz yeterli oluyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vavana ile Evinizin Çekiciliğini Arttırın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement