Vialand'in Web Sitesi Altın Örümcek Ödülü - Son Dakika
Güncel

Vialand'in Web Sitesi Altın Örümcek Ödülü

Vialand\'in Web Sitesi Altın Örümcek Ödülü

Vialand'in web sitesi "vialand.com", Türkiye'nin en iyi internet ve web uygulamalarının belirlendiği 15. Altın Örümcek Web Ödülleri'nde "Alışveriş ve Yaşam Merkezleri" kategorisinde birinci seçildi.

09.11.2017 17:37

vialand.com, hem alışveriş hem de tema park üzerine yarattığı yaratıcı görsel tasarım, içerik ve sağladığı ayrıcalıklı kullanıcı deneyimi ile en çok tık alan AVM siteleri arasında yer alıyor.

Web sitesi üzerinden online tema park bilet satışlarına da başlayan Vialand gün ve gün ziyaretçi sayısını arttırmaya devam etti. vialand.com, 2017 senesinde yenilenen web sitesi ile yepyeni bir kullanıcı deneyimi vadediyor.

34 kategoride 1753 projenin yarıştığı 15. Altın Örümcek Web Ödülleri'nde jüri değerlendirmeleri sonucu 325 proje finale kaldı. vialand.com, finalde aldığı oylar sonucunda Alışveriş ve Yaşam Merkezleri kategorisinde en iyi web sitesi ödülünü aldı.

Altın Örümcek Ödülü, sektöründe tasarım, kullanıcı deneyimi, özgünlük, teknik altyapı ve içerik kriterleri doğrultusunda en iyi firmalara veriliyor. Türkiye'nin web ödülleri konusundaki en önemli organizasyonu olan Altın Örümcek 15 yıldır sektörün en iyilerini ödüllendirmeye devam ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vialand'in Web Sitesi Altın Örümcek Ödülü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement