Yabancı Öğrencilerden 'Süt Bıyığı'na Destek - Son Dakika
Güncel

Yabancı Öğrencilerden 'Süt Bıyığı'na Destek

Yabancı Öğrencilerden \'Süt Bıyığı\'na Destek

Bünyesinde eğitim gören öğrencilerden geldi.

21.03.2016 13:56

Bünyesinde eğitim gören öğrencilerden geldi. ULUTÖMER tarafından organize edilen 'Süt Bıyığı' etkinliğinde bir araya gelen öğrenciler hep birlikte süt içti ve herkese süt içmeleri tavsiyesinde bulundu.

HEDEF; SÜT TÜKETİMİNİ ARTTIRMAK

Etkinliğe UÜ Meslek Yüksekokulları (MEYOK) Koordinatörü Prof.Dr. Mustafa Tayar, ULUTÖMER Müdürü Prof.Dr.Sailh Pay, Karacabey Meslek Yüksekokulu Süt Topluluğu Danışmanı Öğretim Görevlisi Cumhur Berberoğlu, öğretim elemanları, süt topluluğu öğrencileri ve ULUTÖMER'de Türkçe öğretim gören farklı ülkelerden öğrencileri katıldı.

Etkinlikte konuşan MEYOK Koordinatörü Prof. Dr. Mustafa Tayar, "Karacabey Meslek Yüksekokulu Süt Topluluğu tarafından başlatılan bu anlamlı kampanyaya her kesimden destek geliyor. Buradaki amacımız sütün beslenmedeki önemini anlatmak, kişi başına düşen süt ve süt ürünleri tüketimini arttırmak ve her kesime süt içirmek. ULUTÖMER bünyesinde Türkçe eğitim gören öğrencilerimiz de kampanyamıza destek verdi. Hep birlikte toplandık ve süt içtik. Kampanyayı düzenleyenlere de destek verenlere de çok teşekkür ediyorum" dedi.

- Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yabancı Öğrencilerden 'Süt Bıyığı'na Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement