Yalova'da trafik kazasında 1 kişi yaralandı - Son Dakika
Güncel

Yalova'da trafik kazasında 1 kişi yaralandı

Yalova\'da trafik kazasında 1 kişi yaralandı

Yalova'nın Çiftlikköy ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, kimliği belirlenemeyen sürücünün kullandığı otomobil, kontrolden çıkarak bariyere çarptı. Araç, savrularak yağmur suyu kanalına düştü ve menfeze çarparak durabildi. Sürücü, hurdaya dönen araçta sıkışarak yaralandı ve olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı, Çiftlikköy Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerince kurtarıldıktan sonra Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü.

05.08.2023 15:01

Yalova'nın Çiftlikköy ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Yalova-İzmit kara yolunda seyreden ve kimliği öğrenilemeyen sürücünün kullandığı 16 EIG 47 plakalı otomobil, Çiftlikköy'de kontrolden çıkarak yol kenarındaki bariyere çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrularak yağmur suyu kanalına düşen araç, menfeze çarparak durabildi.

Sürücünün hurdaya dönen araçta sıkışarak yaralandığı kaza yerine itfaiye, polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.

Çiftlikköy Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerince kurtarılan yaralı, ilk müdahalesinin ardından Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yalova'da trafik kazasında 1 kişi yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement