Yamaç Paraşütüyle 20 Metreden Düşen Kaymakam Uyutuluyor - Son Dakika
Güncel

Yamaç Paraşütüyle 20 Metreden Düşen Kaymakam Uyutuluyor

Yamaç Paraşütüyle 20 Metreden Düşen Kaymakam Uyutuluyor

Bursa'nın Mustafakemalpaşa İlçesi'nde, yamaç paraşütü yaparken paraşütünün aniden kapanması sonucu yaklaşık 20 metre yükseklikten kayalıklara düşen Kaymakam Kazım Karabulut'un, yoğun bakım ünitesindeki tedavisi sürüyor.

06.08.2013 14:24

Bursa'nın Mustafakemalpaşa İlçesi'nde, yamaç paraşütü yaparken paraşütünün aniden kapanması sonucu yaklaşık 20 metre yükseklikten kayalıklara düşen Kaymakam Kazım Karabulut'un, yoğun bakım ünitesindeki tedavisi sürüyor. Beyin kanaması geçiren Karabulut'un, hayati tehlikeyi atlatamadığı ve hala uyutulduğu öğrenildi.

Musatafakemalpaşa Kaymakamı 48 yaşındaki Kazım Karabulut, geçtiğimiz pazar günü saat 13.00 sıralarında yanındaki iki arkadaşıyla birlikte yamaç paraşütüyle atlayış yapmak için Keltaş Köyü Elkızı Tepesi'ne bölgeye gitti. Hazırlıkların ardından paraşütüyle kendisini boşluğa bırakan Kaymakam Karabulut'un paraşütünün sağ tarafı rüzgarın etkisi ile aniden kapandı. Atladıktan sonra yaklaşık 20 metre yükselen Karabulut, kayalıkların üzerine düşerek yaralandı. Arkadaşlarının haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansıyla ilçedeki devlet hastanesine kaldırılan Kaymakam Karabulut, ambulans helikopter ile Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürüldü. Beyin kanaması geçiren ve vücudunda kırıklar olan Kazım Karabulut'un, kanama sonunda beyindeki basıncın azalması için ameliyat geçirdiği öğrenildi. Yoğun bakımda uyutulan Kaymakam Karabulut'un, hayati tehlikeyi atlatamadığı doktorları tarafından açıklandı.

Yakınları, Kazım Karabulut'un daha öncede yamaç paraşütü yaparken düşüp yaralandığını, buna rağmen bu tutkudan vaz geçmediğini söylediler. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yamaç Paraşütüyle 20 Metreden Düşen Kaymakam Uyutuluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement