Yangın Nedeniyle Hastalar Tahliye Edildi - Son Dakika
Güncel

Yangın Nedeniyle Hastalar Tahliye Edildi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : -Yangının cep telefonu ile çekilen görüntüsü Hastane ve yanındaki hastane inşaatı dışından genel görüntü İtfaiye ekiplerinin çalışması Ambulansların tahliye edilen hastaları sevk etmesi Hastane bahçesinde bekleyen hasta ve yakınlarından görüntüler İl Sağlık Müdürü Yusuf Köksal ile röportaj Samsun'da yangın Atakum ilçesinde bitişikteki ek bina inşaatında çıkan yangın nedeniyle özel hastanedeki hastalar, tedbir amacıyla tahliye edildi İl Sağlık Müdürü Köksal: "Can kaybı veya yaralanma yok. Tahliye, tedbir amaçlı yapıldı" Samsun'un Atakum ilçesinde bitişikteki ek bina inşaatında çıkan yangın nedeniyle özel hastanedeki hastalar, tedbir amacıyla tahliye edildi.

03.03.2016 13:58

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

-Yangının cep telefonu ile çekilen görüntüsü

Hastane ve yanındaki hastane inşaatı dışından genel görüntü

İtfaiye ekiplerinin çalışması

Ambulansların tahliye edilen hastaları sevk etmesi

Hastane bahçesinde bekleyen hasta ve yakınlarından görüntüler

İl Sağlık Müdürü Yusuf Köksal ile röportaj Samsun'da yangın

Atakum ilçesinde bitişikteki ek bina inşaatında çıkan yangın nedeniyle özel hastanedeki hastalar, tedbir amacıyla tahliye edildi

İl Sağlık Müdürü Köksal:

"Can kaybı veya yaralanma yok. Tahliye, tedbir amaçlı yapıldı"

Samsun'un Atakum ilçesinde bitişikteki ek bina inşaatında çıkan yangın nedeniyle özel hastanedeki hastalar, tedbir amacıyla tahliye edildi.

Cumhuriyet Mahallesi Türkiş mevkisindeki özel hastanenin bitişiğinde inşaat halindeki ek binada henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, 112 Acil Servis ve polis ekibi sevk edildi. Polis, güvenlik önlemi alarak hastane çevresindeki bazı yolları trafiğe kapattı.

Bu sırada, dumanla dolan özel hastanedeki hastalar ve yakınları tahliye edildi, bazı hastalar da ambulanslarla çevredeki hastanelere sevk edildi.

İtfaiye ekiplerince söndürülen yangında özel hastanenin dış cephesinde hasar oluştu.

İl Sağlık Müdürü Köksal

Olay yerine gelerek yetkililerden bilgi alan İl Sağlık Müdürü Yusuf Köksal, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilk belirlemelere göre yangında can kaybı veya yaralanan olmadığını söyledi.

Tahliye edilen, sağlık durumu ciddi olan hastaları çevredeki hastanelere gönderdiklerini belirten Köksal, "Şu an bir sıkıntı yok. Yoğun bakımda ihtiyacı olanlar nakledilecek. Bahçedeki hastalar da yavaş yavaş odalarına çıkarılacak. Can kaybı veya yaralanma yok. Tahliye, tedbir amaçlı yapıldı. Sadece yoğun bakımdaki hastalardan etkilenenler veya sıkıntı olacağını düşündüğümüz hastaları gönderiyoruz" diye konuştu.

Köksal, olası sevk işlemleri dolayısıyla çevredeki hastanelerin hazır beklediğini anlattı.

Özel hastanenin genel müdür yardımcısı Birsen Öztürk de hastaları güvenlik ve tedbir amacıyla tahliye ettiklerini söyledi.

Yangının kısa sürede kontrol altına alındığını ifade eden Öztürk, yangından etkilenmeyen katlarda bulunan hastaların yeniden odalarına alındığını dile getirdi.

Hasta yakınlarından Yaşar Baran da eşinin yanında bir süredir refakatçi olarak kaldığını belirterek, yanık kokusu alınca hastane yetkililerinin herkesi bahçeye indirdiklerini vurguladı.

Yangın Nedeniyle Hastalar Tahliye Edildi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yangın Nedeniyle Hastalar Tahliye Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement