Yaralı İşçi Mahsur Kaldı, Kadın Yönetici ile Müteahhit Tartıştı - Son Dakika
Güncel

Yaralı İşçi Mahsur Kaldı, Kadın Yönetici ile Müteahhit Tartıştı

Yaralı İşçi Mahsur Kaldı, Kadın Yönetici ile Müteahhit Tartıştı

Adana'da bir kadın yöneticinin tadilat yaptırdığı kapıcı dairesindeki çalışmaya engel olmak isteyen müteahhidin otomobiliyle çarptığı işçi yaralandı.

21.06.2014 10:03

Adana'da bir kadın yöneticinin tadilat yaptırdığı kapıcı dairesindeki çalışmaya engel olmak isteyen müteahhidin otomobiliyle çarptığı işçi yaralandı. Otomobil kapı önünde park edildiği için işçi içeride mahsur kalırken; olay yerine gelen kadın yönetici ile müteahhit ve yakınları arasında çıkan tartışma karakolda bitti.

Edinilen bilgiye göre, olay merkez Çukurova ilçesine bağlı Yurt Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre müteahhit Kadir Özkan bir süre önce 3 apartman inşa etti. Her apartmana da ayrı ayrı kapıcı dairesi yaptırıldı. Bir süre sonra bu apartmanlara Fehime Yerlikaya (33) adlı kadın yönetici oldu. Kadın yönetici, apartmanlardan boş olan bir kapıcı dairesini kiraya vermek için tadilat yaptırmaya karar verdi.

Bunun üzerine müteahhit Kadir Özkan, kapıcı dairesinin yaptırılıp kiraya verilemeyeceğini bunun kat maliki yönetmeliğine aykırı olduğunu söyledi. Ancak buna rağmen Yerlikaya, kapıcı dairesindeki tadilatı devam ettirdi. Bugün de kapıcı dairesine kapı takmak için işçiler geldi. Bunun üzerine Kadir Özkan, çalışmayı engellemek için otomobilini kapıcı dairesinin kapısının önüne park etti.

Bu sırada çarptığı işçilerden birisi hafif şekilde yaralandı. Yaralı şahıs içeride mahsur kaldığını belirterek 155'i aradı. Bunun üzerine olay yerine sağlık ekipleri, polis ve itfaiye ekipleri çağrıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri daire ile otomobil arasından güçlükle yaralının yanına girip müdahale etti. Bir sağlık görevlisi de otomobilin üzerinden içeri girdi. Yaralı ambulansa alınmak istendi ancak Kadir Özkan polis merkezine gittiği için bir türlü otomobili çeken olmadığından yaralı çıkartılamadı.

"KAPIYI TAKTIRMAYACAK DELİKANLI BEKLİYORUM GÖREMİYORUM"

Bu arada işçiler durumu yönetici Fehime Yerlikaya'ya bildirdi. Olay yerine gelen yönetici kadın, işçilerden bilgi aldı. İşçiler, kapıyı takamadıklarını, müteahhidin kendilerine engel olduğunu söyledi. Bunun üzerine sinirlenen Yerlikaya, "Arabanın sahibi nerede, kapıyı niye taktırmıyorsunuz, çağır gelsinler kapıyı taksınlar. Çektiririz bu arabayı. Varsa bir tane delikanlı gelsin ben buradayım. Ben bir delikanlı istiyorum bekliyorum gelsin, bana delikanlılığını yapsın" dedi.

Bir süre sonra Kadir Özkan gelerek "Kim delikanlı arıyormuş geldim işte" dedi. Bunun üzerine Yerlikaya, "Gel buradayım gel, erkeklik lafla olmaz gelsene, ben buradayım gel, gel canım gel, erkek mi istiyorsun ben senin gibi 50 tanesini cebimden çıkartırım" deyince Özkan'ın bir yakını, "Tamam sen delikanlısın" diyerek tepki verdi. Yerlikaya ise, "Evet delikanlıyım gel, özür dileyeceksin konuşma muhatabım değilsin, karışma defol" dedi. Kadir Özkan ise, bunun üzerine "şikayetçiyim" diye tepki verince Yerlikaya, "Kralına şikayet et" dedi. Yerlikaya bir süre sonra da Özkan'ın başka bir akrabasına "Siz kimsiniz beyefendi size ne oluyor" diye konuşunca şahıs "sen kimsin" diye tepki verdi. Yerlikaya, "Ben buranın yöneticisiyim" deyince şahıs "Sen git kendi kendini yönet" dedi. Daha sonra polis Fehime Yerlikaya'yı polis merkezine davet etti. Bu kez de Yerlikaya'ya "Neden polis merkezine gideceğim kavga mı var, yaralı mı var ne oldu ki" dedi. Polis bunun üzerine "Hakkınızda şikayet var lütfen polis merkezine gidelim" dedi. Polis daha sonra tarafları polis merkezine götürdü.

Bu arada, park halindeki otomobil Kadir Özkan tarafından kapının önünden çekildi.

Bunun üzerine yaralanan işçi Onur Unbat, inşaattan sedye ile çıkartılarak ambulansa getirildi.

Onur Unbat, müteahhit Kadir Özkan'ın kendisine çarptığını ileri sürdü. Özkan ise sorunu yöneticinin çıkardığını kendisinin kimseye çarpmadığını söyledi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yaralı İşçi Mahsur Kaldı, Kadın Yönetici ile Müteahhit Tartıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement