Yaralı Şahine İmam Sahip Çıktı - Son Dakika
Güncel

Yaralı Şahine İmam Sahip Çıktı

Yaralı Şahine İmam Sahip Çıktı

Manisa'nın Salihli İlçesi'nde, 40 yaşındaki imam Selim Acar, yolda bulduğu yaralı şahine sahip çıktı.

28.01.2013 16:03

Manisa'nın Salihli İlçesi'nde, 40 yaşındaki imam Selim Acar, yolda bulduğu yaralı şahine sahip çıktı. Acar, tedavisinin ardından kuşu doğal ortamına bırakacağını söyledi.

Sarıpıhar Mahallesi'ndeki İlhamiye Camisi'nin imamı Selim Acar, geçen 14 Ocak'ta görevine giderken yolda yaralı bir şahin buldu. Bir yere çarparak yaralandığı sanılan kanadı kırık şahine sahip çıkan Acar, evine götürdü. Acar, bitkin haldeki hayvanın kırılan kanadına çeşitli malzemelerden protez yapıp, besledi. Yaralı hayvan için evinin bahçesindeki tavuk kümesinin bir bölümü de ayıran Acar, en iri yırtıcı kuşlardan biri olan kızıl şahini tamamen iyileşmesinin ardından dogal ortamına bırakacağını söyledi.

Doğadaki canlılara yardımcı olmanın herkesi asli görevi olduğunu belirten imam Acar, "Sahip çıkmasaydım, kanadı kırık olan şahin, beslenemeyeceği için muhtemelen ölecekti. Sağlığına kavuşuncaya kadar gerekli tedavisini yapıp, beslemeye devam edeceğim" dedi. Acar, tüm kuş türlerini sevdiğini de belirtti. - Manisa/ Salihli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yaralı Şahine İmam Sahip Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement