Yardımcısını Kaybeden Bodrum Belediye Başkanı Kocadon, Hıçkıra Hıçkıra Ağladı - Son Dakika
Güncel

Yardımcısını Kaybeden Bodrum Belediye Başkanı Kocadon, Hıçkıra Hıçkıra Ağladı

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, aracı uçurumdan yuvarlanıp denize uçan ve hayatını kaybeden Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ'ın ardından hıçkıra hıçkıra ağladı.

12.03.2018 15:03  Güncelleme: 16:33

Bodrum'da dün gece arabası uçurumdan yuvarlanıp denize uçan ve hayatını kaybeden Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ'ın makam odasına gelen Belediye Başkanı Mehmet Kocadon gözyaşlarına boğuldu.

BODRUM'U YASA BOĞAN ÖLÜM! 30 METRELİK UÇURUMA YUVARLANDI

Kızılağaç Mahallesi'nde Galatasaray-Atiker Konyaspor maçını izledikten sonra özel aracı ile evine giden Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ, Yalıçiflik Mahallesi Gerenkuyu mevkisinde direksiyon hakimiyetini kaybedip, 30 metrelik uçurumdan takla atarak denize düştü. 2 çocuk babası, 55 yaşındaki İsmail Altındağ'ın denizde cansız bedenine ulaşıldı. Bodrum'u yasa boğan ölümün ardından bugün Altındağ'ın odası karanfillerle süslendi. Makam koltuğuna fotoğrafı koyulan Altındağ'ın odasına gelen yakınları ise gözyaşlarını tutamadı.

Yardımcısını Kaybeden Bodrum Belediye Başkanı Kocadon, Hıçkıra Hıçkıra Ağladı

BAŞKAN KOCADON HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADI

Başkan Yardımcısı Altındağ'ın makam odasının girişine kırmızı çelenk koyulurken, Bodrum Belediye Başkanı ise gözyaşlarını tutamadı. Hıçkıra hıçkıra ağlayan Kocadon'u yakınları zor sakinleştirdi. Kocadon, Altındağ'ın odasına girdiği anda bir anda fenalaşarak ağlamaya başladı.

Yardımcısını Kaybeden Bodrum Belediye Başkanı Kocadon, Hıçkıra Hıçkıra Ağladı

"GİDİŞİ BANA ÇOK KOYDU"

Gözyaşları içerisinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kocadon "Çok sevdiğimiz bir abimizdi. Biz çok uzun zamandan beri beraber omuz omuza çalıştık. Gidişi bana çok koydu" ifadelerini kullandı.

Yardımcısını Kaybeden Bodrum Belediye Başkanı Kocadon, Hıçkıra Hıçkıra Ağladı

Altındağ'ın cenazesi belediye önünde düzenlenecek olan törenin ardından Çiftlik Mahallesi'nde bulunan Çiftlik mezarlığına defnedilecek.

Yardımcısını Kaybeden Bodrum Belediye Başkanı Kocadon, Hıçkıra Hıçkıra Ağladı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yardımcısını Kaybeden Bodrum Belediye Başkanı Kocadon, Hıçkıra Hıçkıra Ağladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • nokta: Azuz biraz zorluyor yine ama yanındaker olaya o kadar kayıtsızki...aslında başkanın hu hali tam ağlamalık...ne insani nede belediyede güvenip sırtını dayayacağı kimse görünmüyor bu ortamda...yazık 18 0 Yanıtla
  • ..: İnancı varsa eğer Allah rahmet eylesin... 16 2 Yanıtla
  • görüyorsunuz.. konuşmam...: Başkan yalandan mızmızlanan bebe gibi mübarek,yanındakide üzülme sen aha bu koltuğa ben geçerimin büyük sevincini yaşıyor içinde gibi.... 13 0 Yanıtla
  • akın: :)))adamlar gülüyo be...:)) 10 0 Yanıtla
  • vatan: yanındaki de sırıtıyor acep 10 0 Yanıtla
  • İlginç: Biri ölmüş biri ağlıyo biri gülüyo ilginç 7 0 Yanıtla
  • ??????: Bir hissin 2 yansıması biri gülerken diğeri ağlıyor bunu bile beceremimişler reatng reatnggggggg..... 1 0 Yanıtla
  • Adnan : Ne mutlu sana gerçek Dostla bu Dünyada karşılaşmışsın. Herkese kısmet olmaz. Çoğu 2yüzlü 3yüzlü 4yüzlü 5yüzlü yüzlüde yüzlü 2tarafta şanslı gidende kalanda. 0 0 Yanıtla

Advertisement