Yaşam Boyu Onur Ödülleri Gruda, Kıral ve Yıldızoğlu'na - Son Dakika
Güncel

Yaşam Boyu Onur Ödülleri Gruda, Kıral ve Yıldızoğlu'na

Yaşam Boyu Onur Ödülleri Gruda, Kıral ve Yıldızoğlu\'na

Bu yıl 29 Kasım- 6 Aralık tarihleri arasında 52'ncisi düzenlenen Uluslararası Antalya Film Festivali'nin 'Yaşam Boyu Onur Ödülü' sahipleri belli oldu.

12.11.2015 15:12

Bu yıl 29 Kasım- 6 Aralık tarihleri arasında 52'ncisi düzenlenen Uluslararası Antalya Film Festivali'nin 'Yaşam Boyu Onur Ödülü' sahipleri belli oldu. Onur ödülleri bu yıl Erden Kıral, Ayşen Gruda ve Kayhan Yıldızoğlu'na verilecek. Yıldırım Önal Anı Ödülü ise bir yıl boyunca Tijen Par'a emanet edilecek.

Uluslararası Antalya Film Festivali'nin Yaşam Boyu Onur Ödülü, bu yıl üç sanatçıya takdim ediliyor. Son filmi 'Gece' ile hala genç ve yenilikçi bir sinemanın izini süren usta yönetmen Erden Kıral, unutulmaz performansları ve klasikleşmiş yerli komedilerde Yeşilçam'ın efsane isimlerinden Ayşen Gruda ile kariyeri boyunca 200'e yakın filmde rol alan, sinema ve televizyon dünyasının en deneyimli karakter oyuncularından Kayhan Yıldızoğlu, festivalin açılış töreni sırasında verilecek ödüllerin sahipleri olacak. Yıldırım Önal Anı Ödülü ise bir yıl boyunca Tijen Par'a emanet. - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yaşam Boyu Onur Ödülleri Gruda, Kıral ve Yıldızoğlu'na - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement