Yemen'de Muhalifler Arasındaki Gerginlik - Devrik Lider Ali Abdullah Salih - Son Dakika
Güncel

Yemen'de Muhalifler Arasındaki Gerginlik - Devrik Lider Ali Abdullah Salih

Yemen\'de Muhalifler Arasındaki Gerginlik - Devrik Lider Ali Abdullah Salih

- Sana'daki Es-Sebin Meydanı'nda toplanan partililer Dövizler ve pankartlar taşıyan partililer Devrik lider Ali Abdullah Salih'in gelişi Devrik lider Ali Abdullah Salih'in konuşma yapması Meydanı dolduran kalabalık Yemen'de devrik lider Ali Abdullah Salih, kendi taraftarlarına, "cepheleri...

24.08.2017 16:13

- Sana'daki Es-Sebin Meydanı'nda toplanan partililer

Dövizler ve pankartlar taşıyan partililer

Devrik lider Ali Abdullah Salih'in gelişi

Devrik lider Ali Abdullah Salih'in konuşma yapması

Meydanı dolduran kalabalık Yemen'de devrik lider Ali Abdullah Salih, kendi taraftarlarına, "cepheleri on binlerce savaşçıyla destekleme" çağrısında bulundu.

Genel Halk Kongresi'nin (GHK) 35. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla başkent Sana'daki Es-Sebin Meydanı'nda toplanan partililere seslenen Salih, taraftarlarına, cepheleri on binlerce savaşçıyla destekleme çağrısında bulunarak, "Silah ve teçhizatımız mevcut. Biz, cepheleri fiili ve sözlü olarak desteklemeye hazırız." dedi.

Salih, cephelerin savaşçılarla güçlendirilmesi çağrısında bulunmasına rağmen (Cumhurbaşkanı Abdurabbu Mansur Hadi başkanlığındaki hükümet güçlerine işaret ederek) yurt dışında bulunduklarını ileri sürdüğü ve "azınlık" diye nitelendirdiği bir grubun önderliğinde ülkenin bölünmesi için savaşın devam etmesini reddettiğini dile getirdi.

Devrik lider Salih, GHK'nın cephelere gönüllülerden oluşan savaşçı gençler ve askeri komutanlar gönderdiğini de sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yemen'de Muhalifler Arasındaki Gerginlik - Devrik Lider Ali Abdullah Salih - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement