Yeniden-Babasını Saffet Ulusoy Kurtardı - Son Dakika
Güncel

Yeniden-Babasını Saffet Ulusoy Kurtardı

Yeniden-Babasını Saffet Ulusoy Kurtardı

Basın İlan Kurumu'nu ziyarete gelen Futbol Federasyonu eski Başkanı Haluk Ulusoy ve oğlu Saffet Ulusoy ile Basın İlan Kurumu Genel Genel Müdürü Mehmet Atalay'ın içinde bulunduğu asansör 3.kattan aşağı düştü.

07.12.2011 16:29

Basın İlan Kurumu'nu ziyarete gelen Futbol Federasyonu eski Başkanı Haluk Ulusoy ve oğlu Saffet Ulusoy ile Basın İlan Kurumu Genel Genel Müdürü Mehmet Atalay'ın içinde bulunduğu asansör 3. kattan aşağı düştü. Saffet Ulusoy, asansör düşerken babası Haluk Ulusoy'u o anda kucağına aldı ve babasının zarar görmesine engel oldu.

Edinilen bilgiye göre fren sistemi arızalanan asansör 3. kattan beton zemine çakıldı. Asansörde bulunanlar hemen ambulanslarla çevre hastanelerine kaldırıldı. Haluk Ulusoy'un durumunun iyi olduğu öğrenilirken, oğlu Saffet Ulusoy'da kırıklar meydana geldiği ve hemen ameliyata alındığı belirtildi. Atalay'ın ise topuğunda çatlak oluştuğu belirtildi.

Asansör yere çakılmak üzereyken, Saffet Ulusoy birdenbire babası Haluk Ulusoy'u kucağına alarak muhtemel bir yaralanmadan kurtardı. İki bacağında kırık bulunan Saffet Ulusoy'un ameliyatı başarılı geçti. Çok sayıda iş adamı, gazeteci ve yakınlarının yanı sıra Trabzonspor yöneticileri ve TFF eski Başkan ekili Affan Keçeci de hastaneye geldi. Başta Arda Turan olmak üzere birçok ünlü futbolcu da telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

MD-AÖ(BB) - İstanbul/ Zeytinburnu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yeniden-Babasını Saffet Ulusoy Kurtardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement