Yenikent Park'ta Müzik Ziyafeti - Son Dakika
Güncel

Yenikent Park'ta Müzik Ziyafeti

Yenikent Park\'ta Müzik Ziyafeti

Camili Mahallesi'nde Bulunan ve Yenikent'teki Mahallelere Hitap Eden Yenikent Park'ta Hafta Sonu Canlı Performans Müzik Ziyafeti Yaşandı.

17.01.2011 12:35

Karadeniz ve Halk Müziği şarkılarının seslendirildiği geceye katılan vatandaşlar, güzel bir hafta sonu geçirmenin keyfini yaşadı.

KARADENİZ

Yenikent Park'ta müzik ziyafeti; hafta sonu düzenlenen Kemençe eşliğinde Karadeniz ve bağlama eşliğinde de Halk Müziği konseriyle başladı. Kemençe Öğretmeni ve Sanatçısı Hasan Kılıç'ın kemençesiyle, Fikret Kartal'ın da bağlama ve klavyesi ile konser verdiği gecede; Sanatçı Yakup Fırtına Karadeniz şarkılarıyla ile Yenikent Devlet Hastanesi Sağlık Memuru olarak çalışan Ufuk Yıldız'da türküleriyle geceye ayrı bir renk kattı. Camili mahallesi muhtarı yunus Özçelik tarafından düzenlenen geceye; Belpaş Genel Müdürü Nihat Seymen, Sakarya Rizeliler Derneği Yöneticileri ve çok sayıda mahalle halkı katıldı. Çalan müzik eşliğinde doyasıya eğlenen vatandaşlar; böyle bir gece düzenlediği için Muhtar Yunus Özçelik'e, mahallelerine böyle bir mekân kazandırdığı için de Sakarya Büyükşehir belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ile Belpaş Genel Müdürü Nihat Seymen'e teşekkür ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yenikent Park'ta Müzik Ziyafeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement