Yenikent'te "TİTANİC 3D" Keyfi Yaşanacak - Son Dakika
Güncel

Yenikent'te "TİTANİC 3D" Keyfi Yaşanacak

Yenikent\'te "TİTANİC 3D" Keyfi Yaşanacak

Yenikent'liler sinemaya artık bölgelerinde izleyecek.

02.04.2012 10:31

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Yenikent Camili Mahallesi'nde yapılan, "Sosyal Tesisleri" içerisinde, BELPAŞ'ın işletmesindeki sinema salonunun ilk deneme gösterimi, Fetih 1453 Filmi ile gerçekleşti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve işletmeciliğini BELPAŞ'a verilen Sosyal Tesisleri'ndeki sinema salonunun ilk deneme gösterimi önceki akşam gösterilen Fetih 1453 Filmi ile gerçekleşti. BELPAŞ Genel Müdürü Nihat Seymen, Camili Mahallesi Muhtarı Yunus Özçelik, Hızırtepe Mahallesi Muhtarı Bedri Arslan'ın yansıra, Yenikent Bölgesi'nde görev yapan muhtarlar ile Belpaş üst düzey yöneticileri ile çalışanlar katıldı.

SAKARYA'NIN EN KONFORLU SİNEMA SALONU

Deneme gösterimi seansına özel davetli olarak katılan bölge Muhtarları ile diğer davetliler, sinema keyfini ilk defa Sakarya'da konforlu bir ortamda izlemenin keyfini yaşadıklarını söylerken, özellikle koltuklarının rahatlığı ve koltuklar arasındaki mesafelerin oldukça geniş bırakılarak, alışık olunan klasik sinemaların daracık koridorlarında sıkışık ortamda değil aksine Sakarya'da hiç görülmeyen rahatlıktaki konfora özellikle dikkat çekti

RESMİ AÇILIŞ TİTANİC 3D ile 7 NİSAN'DA

Tesis ve sinema salonları hakkında açıklama yapan BELPAŞ Genel Müdürü Nihat Seymen; sinema salonlarını BELPAŞ'ın sinemacılıkta elde etmiş olduğu tecrübelere dayanarak dizayn ettiklerini söyledi. İzleyicilerin rahatlığı ve konforunu ön planda tutarak geniş, ferah koltuk yerleşimi ile görüntü ve ses kalitesine önem verdiklerini ve son derece mutlu olduklarını belirten Seymen; "Kısmet olursa buranın resmi açılışına, 7 Nisan 2012 Cumartesi günü gerçekleştirerek; Yenikentlilerin hizmetine sokacağız. Ayrıca açılış filmi olarak ta tüm Avrupa ve Türkiye genelinde aynı anda gösterime girecek olan 3 boyutlu "TİTANİC 3D'li filmini gösterime sokacaklarının müjdesini verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yenikent'te 'TİTANİC 3D' Keyfi Yaşanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement