Yenimahalle Belediyesi, Derman Market'te 5 Bin İhtiyaç Sahibi Aile İçin Gıda Yardım Kartları Dağıttı - Son Dakika
Güncel

Yenimahalle Belediyesi, Derman Market'te 5 Bin İhtiyaç Sahibi Aile İçin Gıda Yardım Kartları Dağıttı

Yenimahalle Belediyesi, Derman Market\'te 5 Bin İhtiyaç Sahibi Aile İçin Gıda Yardım Kartları Dağıttı

Yenimahalle Belediyesi, Karşıyaka Kapalı Pazar Yeri ve Sosyal Tesisleri içerisinde bulunan Derman Market'te 5 bin ihtiyaç sahibi aile için Kurban Bayramı öncesi gıda yardım kartları dağıttı. Yeni Kart projesi ile ihtiyaç sahibi ailelere destek olan Yenimahalle Belediyesi, Derman Market'te günlük ortalama 100 aileye temizlik, gıda, giyim ve ayakkabı gibi 100 çeşit ürünü temin etme imkanı sunuyor. Pandemi sürecinde ekonomik sıkıntı çeken vatandaşlar için hizmete açılan Derman Market'in ihtiyaç sahibi ailelere desteğini sürdürdüğünü belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Kurban Bayramı öncesinde 5 bin vatandaşa gıda yardım kartlarını teslim ettiklerini açıkladı.

20.06.2023 10:41

Yenimahalle Belediyesi, Karşıyaka Kapalı Pazar Yeri ve Sosyal Tesisleri içerisinde bulunan Derman Market'te 5 bin ihtiyaç sahibi aile için Kurban Bayramı öncesi gıda yardım kartları dağıttı.

Dayanışmayı artırmak ve ihtiyaç sahibi ailelere destek olmak amacıyla 2010 yılında Yeni Kart projesini hayata geçiren Yenimahalle Belediyesi, 2020 yılından bu yana "Derman Market" çatısı altında yurttaşlara desteğini sürdürüyor.

Yenimahalle Belediyesi bütçesi ve hayırseverlerin bağışlarıyla oluşturulan Derman Market'te günlük ortalama 100 ihtiyaç sahibi aileye temizlik, gıda, giyim ve ayakkabı gibi 100 çeşit ürünü temin etme imkanı sunuluyor.  Yenimahalle'nin 'Yerel Yönetim Proje Ödülü'ne sahip projesi ile ekonomik sıkıntı çeken ve belediye ekipleri tarafından tespit edilen aileler, kartlarına yüklenen kredilerle 2 ayda bir gıda ve temizlik ürünlerini, 6 ayda bir de giyim ve ayakkabı ürünlerini alabiliyor.

Pandemi sürecinde ekonomik sıkıntı çeken vatandaşlar için hizmete açılan Derman Market'in ihtiyaç sahibi ailelere desteğini sürdürdüğünü belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, şunları kaydetti:

"Hayata geçirdiğimiz bu proje ile bağış yapmak isteyen firmalarımızı gerçek ihtiyaç sahibi aileler ile buluşturuyoruz. Vatandaşlarımız ekonomik olarak sıkıntılı bir dönemden geçiyor. Bu zor günlerde Yenimahalle Belediyesi olarak insanları rencide etmeden elimizden gelen tüm desteği veriyoruz. Alan el veren eli görmüyor. Ailelerimiz de ihtiyacı olanı utandırılmadan, kimseye reklam edilmeden edinme fırsatını buluyor. Yenimahalle'de sosyal belediyeciliğin gereklerini sonuna kadar yerine getiriyoruz. Şimdi de Kurban Bayramı öncesinde 5 bin vatandaşımıza gıda yardım kartlarını teslim ettik. Tüm yurttaşlarımıza iyi bayramlar diliyorum."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Yenimahalle Belediyesi, Derman Market'te 5 Bin İhtiyaç Sahibi Aile İçin Gıda Yardım Kartları Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement