Yerel Gazeteciler Derneği’nden Başkan Uzun’a Plaket - Son Dakika
Güncel

Yerel Gazeteciler Derneği’nden Başkan Uzun’a Plaket

Yerel Gazeteciler Derneği’nden Başkan Uzun’a Plaket

İstanbul Yerel Gazeteciler Derneği'nden Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'a Teşekkür Plaketi Verdi.

09.03.2011 23:31  Güncelleme: 23:32

İstanbul Yerel Gazeteciler Derneği Başkanı Murat Abdullahoğlu ve beraberindeki heyet, Başkan Uzun'u makamında ziyaret etti. Lokal temini noktasında kendilerine yaptığı yardımlardan dolayı Abbdullahoğlu, Başkan Yusuf Uzun'a teşekkür ederek, bir plaket verdi.

Yine Murat Abdullahoğlu tarafından, kendilerine verdiği destekten ötürü Beylikdüzü Belediyesi Basın Bürosu`na da bir plaket takdim edildi. Basın Bürosu adına plaketi alan Basın Danışmanı Hüseyin Türkoğlu, İstanbul Yerel Gazeteciler Derneği`ne yaptıkları çalışmalarda başarılar diledi.

İstanbul Üniversitesi'nden teşekkür ziyareti

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'a bir teşekkür ziyareti de İstanbul Üniversitesi'nden geldi. Çevre ve Yer Bilimleri Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Murat Özler, Prof. Dr. Ali Osman Öncel ve Doç. Dr. Murat Bayrak; kendilerine yer tahsis ettiği için Başkan Uzun'a teşekkür etti. Başkan Uzun, eğitime destek vermenin üzerlerine düşen bir görev olduğunu söyledi.

Bir teşekkür de Eğitim Kültür ve Sanat Derneği'ndenSon olarak da Eğitim Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Nurettin Küçükmotor ve beraberindeki heyeti kabul eden Yusuf Uzun, yapılan sanatsal aktivitelerle ilgili Küçükmotor'dan bilgi aldı.

Sanata ve sanatçıya verilen desteğin önemine değinen Uzun, desteklerinin bundan sonra da devam edeceğini ifade etti. Küçükmotor'a vazo hediye eden Başkan Uzun beraberindeki heyete de çiçek takdim etti. Ziyaretten büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Uzun, konuklarını kapıya kadar uğurladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yerel Gazeteciler Derneği’nden Başkan Uzun’a Plaket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement