Yeşil Bursa'da Yenilgi Üzüntüsü - Son Dakika
Güncel

Yeşil Bursa'da Yenilgi Üzüntüsü

Yeşil Bursa\'da Yenilgi Üzüntüsü

Üçüncü Lig 2'nci Grup takımı Yeşil Bursa, 2'nci Lig parolasıyla çıktığı sezonun ilk maçında Denizli Büyükşehir Belediyespor'a yenilmenin üzüntüsünü yaşadı.

08.09.2014 10:41

Üçüncü Lig 2'nci Grup takımı Yeşil Bursa, 2'nci Lig parolasıyla çıktığı sezonun ilk maçında Denizli Büyükşehir Belediyespor'a yenilmenin üzüntüsünü yaşadı.

Savunma oyuncusu Mesut'un adalesinde yırtık olduğunu, Selcan'ın maçta kırmızı kart gördüğü için bu hafta oynayamayacağını belirten teknik direktör Faruk Korkmaz, şöyle dedi:

"Genç kadromuz var. Oyuncularımızdan Mustafa Acun profesyonel yaşamında ilk resmi maçını oynadı. 90 dakika boyunca rakibimize gol pozisyonu vermedik. Defansta iyi oynadığımız söyleyebilirim. Ancak ofansta sıkıntımız var. Bunu çok çalışarak gidermeye çalışacağız. İyi bir başlangıç olmadı. Bizleri desteklemeye gelen taraftarlarımızı üzdük."

KUPA HAZIRLIĞI BAŞLADI

Ziraat Türkiye Kupası'nda çarşamba günü Orhangazispor ile karşılaşacaklarını belirten Faruk Korkmaz, "Bu maçta, iki savunma oyuncumuzdan yoksun oynayacağız. Amacımız sporseverlere zevkli ve heyecanlı mücadele izlettirmek istiyoruz. Daha sonra da Dardanelspor ile deplasmanda oynayacağız" diye konuştu. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yeşil Bursa'da Yenilgi Üzüntüsü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement