Yılın Starları Ödülleri Muhteşem Törenle Sahiplerini Buldu - Son Dakika
Güncel

Yılın Starları Ödülleri Muhteşem Törenle Sahiplerini Buldu

Yılın Starları Ödülleri Muhteşem Törenle Sahiplerini Buldu

Uluslararası aylık ekonomi ve iş dünyası dergisi Ekovitrin'in 17'ncisini düzenlediği 'Uluslararası Yılın Starları Ödülleri' sahiplerini buldu.

02.07.2018 14:59

WOW İstanbul Hotel'de düzenlenen görkemli gecede 2017 yılında başarılarıyla öne çıkan iş insanı, firma, marka, kurum ve kuruluşlar ödüllendirildi. İş dünyasının Oscar'ları niteliğini taşıyan organizasyona Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'nin yanı sıra iş ve ekonomi dünyasından birçok isim katıldı. Tüfenkci'ye 'Yılın Bakanı Ödülü' takdim edildi. Bakan Tüfenkci, "Türkiye bütün sıkıntılara rağmen büyümeye devam ediyor. Eğitimde gelinen noktanın daha üst seviyelere çıkacağı, daha fazla demokrasi ve hukukun egemen olduğu bu yeni dönemin arifesinde böyle bir organizasyonda bulunmaktan büyük mutluluk duyuyorum" dedi.

Türkiye'nin en prestijli ödüllerinden biri olan 'Yılın Starları Ödülleri' yıllardır başarıyı ödüllendirmeye devam ediyor. 2001 yılından itibaren başlatılan yılın iyilerine verilen ödüllerin bu yıl 17 'ncisi düzenlendi. Kamuran Abacıoğlu, Şeref Özata, Bilal Koçak, Ali Coşkun, Kemal Şahin, Ömer Bolat, Cemal Yangın, Dr. Dursun Altınışık, Babürhan Cörüt ve Tümay Mercan'dan oluşan 'Yılın Starları Ödülleri Jürisi' titiz bir çalışma sonucunda bu yılın en iyilerini belirled

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yılın Starları Ödülleri Muhteşem Törenle Sahiplerini Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement