Yolda Bulduğu Parayı Zabıtaya Teslim Etti - Son Dakika
Güncel

Yolda Bulduğu Parayı Zabıtaya Teslim Etti

Yolda bulduğu parayı Zabıtaya teslim ettiTEKİRDAĞ - Tekirdağ Malkara'ya bağlı Kiremitlik Mahallesi'nin eski Muhtarı Engin Küçük, yolda bulduğu 50 lirayı, sahibine ulaştırılması için Zabıta ekibine teslim etti.

09.10.2017 14:00

Yolda bulduğu parayı Zabıtaya teslim etti

TEKİRDAĞ - Tekirdağ Malkara'ya bağlı Kiremitlik Mahallesi'nin eski Muhtarı Engin Küçük, yolda bulduğu 50 lirayı, sahibine ulaştırılması için Zabıta ekibine teslim etti.

Kiremitlik Mahallesi'nin geçmiş dönemde Muhtarlık görevini yürüten Engin Küçük, çarşı merkezinde dolaştığı sırada yolda 50 lira paraya rastladı. Duyarlılık örneği gösteren Küçük, paranın sahibine ulaştırılması için Zabıta Müdürlüğüne gitti. Zabıta Müdür Vekili Ercan Doğan'a parayı teslim edip, bir an önce sahibine ulaştırılmasını istedi.

Zabıta Müdür Vekili Ercan Doğan, örnek davranışı dolayısıyla eski Muhtar Engin Küçük'e teşekkür etti. Yaptığı davranışın insanlık görevi olduğunu ifade eden Engin Küçük, "Belki düşürülen bu para, bir kardeşimizin ihtiyacı için önem taşıyordu. Gördüğümde parayı yerden alıp, iyilik olsun diye Zabıta ekiplerine teslim ettim. Umarım sahibine ulaşır, sadece ben değil her insanın bu tür davranışlar sergilemesi gerekir" dedi.

Yolda Bulduğu Parayı Zabıtaya Teslim Etti
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yolda Bulduğu Parayı Zabıtaya Teslim Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement