Yonca Lodi, Karabük'te 8 Bin Kişiyi Coşturdu - Son Dakika
Güncel

Yonca Lodi, Karabük'te 8 Bin Kişiyi Coşturdu

Yonca Lodi, Karabük\'te 8 Bin Kişiyi Coşturdu

Karabük'ün kuruluşunun 75'inci yılı kutlamalarında konser veren Yonca Lodi, söylediği şarkılarla yaklaşık 8 bin kişiye güzel bir gece yaşattı.

04.04.2012 15:11

Karabük'ün kuruluşunun 75'inci yılı kutlamalarında konser veren Yonca Lodi, söylediği şarkılarla yaklaşık 8 bin kişiye güzel bir gece yaşattı.

Karabük Demir Çelik Fabrikaları'nın temelinin atılışının ve Karabük'ün kuruluşunun 75'inci yılı kutlamaları kapsamında Yonca Lodi, dün akşam Kent Meydanı'nda konser verdi. Düştüysek kalkarız şarkısıyla konserine başlayan Yonca Lodi, danslarıyla da izleyenleri büyüledi.

Yonca Lodi'nin kendisini izleyenleri daha yakından görmek istediğini söylemesi üzerine güvenlik görevlileri bariyerleri sahneye yakınlaştırdı. Bu esnada ön tarafa doğru yığılma olunca bazı vatandaşlar arasında tartışma yaşandı.

Kardemir Karabükspor'un forması giyerek konserine devam eden Yonca Lodi risk olacağını söylemesine rağmen, yeni çıkacak albümündeki parçadan kısa bir bölüm söyledi.

Yonca Lodi bir ara sahneden inerek çocuk hayranlarına sarılıp şarkılarını söyledi. Karabük Valisi İzzettin Küçük yaklaşık 2 saat 15 dakika sahnede kalan Yonca Lodi'ye konserin sonunda teşekkür ederek çiçek verdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yonca Lodi, Karabük'te 8 Bin Kişiyi Coşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement