Yozgat Polis Meslek Yüksek Okulu´Nda Mezuniyet Sevinci - Son Dakika
Güncel

Yozgat Polis Meslek Yüksek Okulu´Nda Mezuniyet Sevinci

Yozgat Polis Meslek Yüksek Okulu´Nda Mezuniyet Sevinci

Yozgat Polis Meslek Yüksek Okulu (pmyo) 8. Dönem Mezunlarını Verdi. Düzenlenen Törende Diplomalarını Alan 27'si Bayan, Toplam 297 Polis Adayı And İçerek Göreve İlk Adımı Attı.

02.07.2010 18:51

Yozgat Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO) 8. dönem mezunlarını verdi. Düzenlenen törende diplomalarını alan 27'si bayan, toplam 297 polis adayı and içerek göreve ilk adımı attı.

Düzenlenen mezuniyet törenine Yozgat Valisi Necati Şentürk, Belediye Başkanı Yusuf Başer, Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İnci Varinli, İl Jandarma Komutanı Engin Ünalan, daire müdürleri, öğrenciler ve öğrenci yakınları katıldı. Törende konuşan okul müdürü Yunus Çetin, Yozgat PMYO'nun bugüne kadar polis teşkilatına 3 bin 338 polis memuru yetiştirdiğini belirtirken, ''Bugün de 297 genç polisimizi emniyet teşkilatına uğurlamanın sevinç ve gururunu yaşıyoruz" dedi. Yozgat Valisi Necati Şentürk ise mezun olan polis adaylarına meslekte başarılar diledi.

Konuşmaların ardından okulu birincilikle bitiren Sinan Çelebi yaş kütüğüne plaket çaktı. Daha sonra başarıyla mezun olan 10 öğrenci ödüllendirildi. Ödül töreninin ardından 297 öğrenci and içerek mesleğe ilk adımlarını attılar. Tören, halk oyunları ekibinin gösterileriyle tamamlandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yozgat Polis Meslek Yüksek Okulu´Nda Mezuniyet Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement