Yüksek Yargı CHP'den Aday - Son Dakika
Güncel

Yüksek Yargı CHP'den Aday

Yüksek Yargı CHP\'den Aday

Tarhan ve Özbek de CHP'den Aday Adayı Oldu

24.03.2011 16:30  Güncelleme: 16:33

CHP'den milletvekilliği aday adaylığı için başvuru yapanların sayısı 3 bini geçerken eski YARSAV Başkanı Emine Ülker Tarhan ile eski HSYK Başkanvekili Kadir Özbek de CHP'den aday adaylığı başvurusu yaptı CHP'den milletvekilliği aday adaylığı için başvuru yapanların sayısı 3 bini geçerken eski YARSAV Başkanı Emine Ülker Tarhan ile eski HSYK Başkanvekili Kadir Özbek de CHP'den aday adaylığı başvurusu yaptı.

CHP'de 19 Mart Cumartesi günü başlayan aday adaylığı başvuruları 6. gününde sürüyor. Aday adaylığı için başvuru yapanların sayısı 3 bini geçerken YARSAV Başkanı Emine Ülker Tarhan, HSYK eski Başkanvekili Kadir Özbek, CHP İstanbul eski İl Başkanı Berhan Şimşek, Orhan Kemal'in oğlu Işık Öğütçü, İstanbul Şehit Anaları Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Pakize Alp Akbaba, MESAM Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Demir ile gazeteci Hulki Cevizoğlu CHP'den aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Yılmaz Güney'in kızkardeşi Güzide Sayıl'ın dün yaptığı başvurunun ardından bugün de Güney'in erkek kardeşi Yaşar Pütün aday adaylığı başvurusunda bulundu. CHP Genel Başkan Yardımcıları Gürsel Tekin, Alaaddin Yüksel ve Süheyl Batum'un da başvuru dosyalarının da teslim edildiği öğrenildi. - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Yüksek Yargı CHP'den Aday - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement