Yunanistan'da Arapça Kur'an-ı Kerim yazılı futbol toplarının satışı durduruldu - Son Dakika
Güncel

Yunanistan'da Arapça Kur'an-ı Kerim yazılı futbol toplarının satışı durduruldu

Yunanistan\'da Arapça Kur\'an-ı Kerim yazılı futbol toplarının satışı durduruldu

Yunanistan'ın İskeçe ilinde bir oyuncak mağazasında satılan ve üzerinde Arapça "Kur'an-ı Kerim" yazılı futbol topları tepki topladı. Olayın duyulmasından sonra harekete geçen İskeçe Müftülüğünün girişimleri sonuç verdi. İskeçe Müftülüğü futbol toplarının satışının durdurulduğunu belirtti.

14.10.2022 17:19  Güncelleme: 22:56

Yunanistan'ın Batı Trakya bölgesindeki İskeçe ilinde bir oyuncak mağazasında satılan futbol topları infiale neden oldu. Futbol toplarının üzerinde Arapça Kur'an-ı Kerim yazılı olması bölgedeki Müslüman Türklerin tepkisini çekti.

MAĞAZA SATIŞLARI DURDURDU

Olayın ardından İskeçe Müftülüğü harekete geçti. Müftülükten yapılan açıklamaya göre, İskeçe Seçilmiş Müftüsü Mustafa Trampa'nın talimatı üzerine avukat görevlendirildi. Mağazayla iletişime geçen avukat, bu durumun kabul edilemez olduğunu belirterek, futbol topunun satışlarının durdurulmasını istedi. Yerel yayın yapan Gündem Gazetesi'nin haberine göre, gazeteye ulaşan mağaza yetkilileri topun satışının durdurulduğunu belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yunanistan'da Arapça Kur'an-ı Kerim yazılı futbol toplarının satışı durduruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Ferdi Ceylan: Allah rızası ve İslam için savaşacağımız sadece kuran-ı kerim yasaları kanunları ve yasaklarına uyacak bir ordu ile rabbim bizlere bu ve bu tür eylem yapanlara karşı Cihad etmeyi nasip etsin amin ecmain 8 2 Yanıtla
  • Resul Poyraz: oyle caresizlerki artik muslumanligin kitabi kurani kerimden saldiriyorlar allah af etsin 3 1 Yanıtla

Advertisement