Yurdunuseven, Sel'i Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Yurdunuseven, Sel'i Ziyaret Etti

Yurdunuseven, Sel\'i Ziyaret Etti

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, Yürütme Kurulu üyeleri ile birlikte İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel'i ziyaret etti.

07.10.2016 14:14

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, Yürütme Kurulu üyeleri ile birlikte İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel'i ziyaret etti.

Yurdunuseven, beraberindekilerle birlikte İl Genel Meclis Başkanı Sel'i, İl Özel İdare Genel Sekreterliği ve İl Genel Meclis Başkanlığının yeni hizmet binasına taşınmasından dolayı ziyaret ederek, hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Afyonkarahisar İl Genel Meclisi AK Parti Grup toplantısına da başkanlık eden Yurdunuseven, meclis üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

Köy, belde ve ilçelerde eğitim yatırımları başta olmak üzere alt ve üst yapı, sosyal ve kültürel yatırımların yapıldığına dikkat çeken Yurdunuseven, "Sizlerin gayretli çalışmaları bizleri memnun ediyor. İlçelerinizde eksik veya yapılmasını istediğiniz yatırımların bir an önce vatandaşın hizmetine sunabilmek için köy köy, belde belde inceleme yapıyorsunuz. İl Genel Meclis Başkanımız Sayın Salih Sel başta olmak üzere tüm meclis üyelerimizi çalışmalarından dolayı tebrik ediyor, birlikteliğimiz daim olmasını temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yurdunuseven, Sel'i Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement