Zihinsel Engelli Öğrenci, İndiği Servis Minibüsünün Altında Kaldı - Son Dakika
Güncel

Zihinsel Engelli Öğrenci, İndiği Servis Minibüsünün Altında Kaldı

Zihinsel Engelli Öğrenci, İndiği Servis Minibüsünün Altında Kaldı

Konya'nın Ilgın İlçesi'nde özel bir rehabilitasyon merkezinde eğitim gören zihinsel engelli 13 yaşındaki İbrahim İvgin, servis minibüsünden indikten sonra iddiaya göre dengesini kaybedip yere düştü.

05.01.2012 17:32

Konya'nın Ilgın İlçesi'nde özel bir rehabilitasyon merkezinde eğitim gören zihinsel engelli 13 yaşındaki İbrahim İvgin, servis minibüsünden indikten sonra iddiaya göre dengesini kaybedip yere düştü. Minibüsün altında kalan ve başından yaralanın İvgin, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Olay, dün Şıhbedrettin Mahallesi'nde meydana geldi. Zihinsel engelli İbrahim İvgin, eğitim gördüğü rehabilitasyon merkezine ait 55 yaşındaki Fikret Korkmaz yönetimindeki 42 RP 766 plakalı öğrenci servisiyle evine geldi. Evinin yakınından minibüsten inen İvgin, iddiaya göre dengesini kaybedip düştü. İvgin, öğrenci servisinin hareket etmesi üzerine minibüsün altında kaldı. Komşuları tarafından fark edilen ve başından ağır yaralan İvgin, otomobille Ilgın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İvgin, yapılan tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Gözaltına alınan sürücü Fikret Korkmaz ise bugün çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Baba 40 yaşındaki Mustafa İvgin, oğlunun ölümünden servis şoförü ve rehabilitasyon merkezini sorumlu tuttu. İvgin, "Servis minibüsü oğlumu evin önünde indirmesi gerekirken sürekli evin yaklaşık 50 metre ilerisindeki sokağın köşesinde indiriyordu. Ayrıca minibüste rehber öğretmen yok. Rehber öğretmen olsa bu kaza olmazdı ve oğlum hayatını kaybetmezdi" dedi. - Konya/ Ilgın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Zihinsel Engelli Öğrenci, İndiği Servis Minibüsünün Altında Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement