Ziraat Bankası, Karadağ'da Şube Açacak - Son Dakika
Güncel

Ziraat Bankası, Karadağ'da Şube Açacak

Ziraat Bankası, Karadağ\'da Şube Açacak

Türkiye'nin Podgoritsa Büyükelçisi Tanılır: ''Ziraat Bankası, Karadağ için yeni bir finans kaynağı olacaktır"

14.11.2013 14:05

Türkiye'nin Podgoritsa Büyükelçisi Mehmet Niyazi Tanılır, Ziraat Bankasının Karadağ'da ilk şubesini yakın zamanda açacağını belirterek, "Ziraat Bankası, Karadağ için yeni bir finans kaynağı olacaktır" dedi.

Büyükelçi Tanılır, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ziraat Bankasının Karadağ'da ilk şubesini açacağını, bunun Karadağ ile Türkiye arasındaki ekonomik ilişkilere katkı sağlayacağını belirtti.

Ziraat Bankasının, ekonomik darboğazın görüldüğü Kararadağ'da, ekonominin canlanmasını sağlayacağına inandığını ifade eden Tanılır, "Ziraat Bankası, Karadağ için yeni bir finans kaynağı olacaktır. Ziraat Bankası, 19 ülkede hizmet veren, Türkiye'nin en eski bankalarından birisidir. Bankanın Karadağ'da şube açacak olması hem Karadağ'ın hem de Türkiye'nin yararına olacaktır" diye konuştu.

Tanılır, ülkedeki ulaşım alanındaki altyapı koşulların iyileştirilmesi konusunda, Karadağ'ın yabancı yatırımcılara ihtiyacı olduğuna işaret ederek, Ziraat Bankasının Karadağ'daki büyük altyapı projelerinin finansmanı için de önemli bir alternatif olabileceğini kaydetti. - Karadağ

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ziraat Bankası, Karadağ'da Şube Açacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement