Zonguldak Cumhuriyet İçin Yürüdüler - Son Dakika
Güncel

Zonguldak Cumhuriyet İçin Yürüdüler

Cumhuriyet için yürüdülerZonguldak'ta, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen doğa yürüyüşüne katılan bin 300 kişi, 5 kilometrelik parkurda yürüdü.

29.10.2017 19:20

Cumhuriyet için yürüdüler

Zonguldak'ta, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen doğa yürüyüşüne katılan bin 300 kişi, 5 kilometrelik parkurda yürüdü.

Valilik tarafından Kent Ormanı'nda gerçekleştirilen yürüyüşe, Vali Ahmet Çınar, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, daire müdürleri ile birlikte yaklaşık bin 300 kişi katıldı. Yürüyüşe katılanlar, sonbahar ile birlikte ağaçların yapraklarının sararıp döküldüğü ormanda 5 kilometrelik parkurda yürüdü. Vali Ahmet Çınar, hava şartlarına rağmen halkın yürüyüşe katılımının oldukça yoğun olduğunu söyledi. İlk kez böyle bir yürüyüş düzenlendiğini belirten Vali Çınar, şöyle dedi: "Bugün cumhuriyetimizin 94. yılını hep birlikte kutladık. Meteorolojinin fırtına ve yağmur uyarısına rağmen halkımız büyük rağbet gösterdi. Bu bir başlangıç. Halkımızdan görüş ve öneri alarak önümüzdeki yıllarda çeşitli etkinliklere imza atacağız. Bu etkinliği de geleneksel hale getireceğiz. Halkımız hem Cumhuriyet coşkusunu yaşarken o gün sporunu yapmış, oksijenini almış ve eğlenmiş olarak evlerine dönecekler. Ben emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum." Yürüyüşün ardından katılımcılara kavurma, gözleme ve ayran ikram edildi.

Zonguldak Cumhuriyet İçin Yürüdüler
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Zonguldak Cumhuriyet İçin Yürüdüler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement