110 Yaşındaki Kayınvalidesine Bakan Gelin Bitlis'te 'Yılın Annesi' Seçildi - Son Dakika
Güncel

110 Yaşındaki Kayınvalidesine Bakan Gelin Bitlis'te 'Yılın Annesi' Seçildi

110 Yaşındaki Kayınvalidesine Bakan Gelin Bitlis\'te \'Yılın Annesi\' Seçildi

Bitlis'te 20 yıldır birlikte yaşadığı 110 yaşındaki kayınvalidesine bakan 5 çocuk annesi 38 yaşındaki Dilfuruz Bulut, Bitlis Kadınları Koruma ve Kaynaştırma Derneği tarafından 'Yılın annesi' seçildi.

10.05.2015 11:46

Bitlis'te 20 yıldır birlikte yaşadığı 110 yaşındaki kayınvalidesine bakan 5 çocuk annesi 38 yaşındaki Dilfuruz Bulut, Bitlis Kadınları Koruma ve Kaynaştırma Derneği tarafından 'Yılın annesi' seçildi.

Anneler Günü nedeniyle Bitlis Kadınları Koruma ve Kaynaştırma Derneği 'Yılın annesi' olarak 110 yaşındaki kayınvalidesi Rihan Bulut'a bakan Dilfuruz Bulut'u seçti. Bir yıldır yaşlılığından dolayı yatağa mahkum yaşlı kadınla bir bebek gibi yakından ilgilenen Dilfuruz Bulut'un Atatürk Mahallesi'ndeki evine giden Kadınları Koruma ve Kaynaştırma Derneği Başkanı Hatıra Serkehni ve dernek üyeleri, ona çeşitli hediyeler verdi.

Kendisini 'Yılın annesi' seçen dernek başkanı ve üyelerine teşekkür eden Dilfuruz Bulut, durumundan hiç şikayetçi olmadığını belirterek, "Kayınvalidem, 110 yaşında olmasına rağmen daha geçen yıla kadar dimdik ayaktaydı. Şu an gözleri de görmüyor. Ancak sesimizden hepimizi tanıyor. Ben elimden geldiğince onun ihtiyaçlarını karşılıyorum. Onun duasını almak yetiyor. Allah hiç kimseyi ele ayağa düşürmesin. Yaşlandıkça çocuklaşıyorlar. 5 çocuğum var onlarla birlikte kayınvalideme de bakıyorum" dedi. - Bitlis

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 110 Yaşındaki Kayınvalidesine Bakan Gelin Bitlis'te 'Yılın Annesi' Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement