112 Acil Sağlık Ekibi Faciadan Son Anda Kurtuldu - Son Dakika
Güncel

112 Acil Sağlık Ekibi Faciadan Son Anda Kurtuldu

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, yaralıyı ambulansa götüren 112 Acil Sağlık ekibinin üzerine elektrik direği devrildi.

25.08.2014 12:25  Güncelleme: 13:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, yaralıyı ambulansa götüren 112 Acil Sağlık ekibinin üzerine elektrik direği devrildi. 3 kişilik ekip ve yaralı sürücü, 134 bin volt elektrik taşıyan tellerin bulunduğu direkten son anda kaçarak kurtuldu.

Alınan bilgiye göre, Alper Demirci (23) idaresindeki 16 JRR 58 plakalı otomobil, İznik istikametine seyir halindeyken, Akharem kavşağında önünde bir aracın yavaşlaması sonrasında durmak için frene basınca kontrolden çıktı. Savrulan araç, yol kenarındaki elektrik direğine çarparak direği devirdi.

Kaza sonrasında sürücü Demirci ile araçta bulunan ve ismi belirlenemeyen bir kadın, kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Ardından olay yerine 112 Acil Sağlık ekibi çağrıldı. Kaza yerine gelen Orhangazi 112 Acil Sağlık ekipleri, sürücü Demirci'yi araçtan alarak ambulansa götürdükleri sırada, otomobilin çarpması ile devrilen ilk direğin tellerinin baskı uyguladığı bir başka elektrik direği, büyük bir gürültü ile sağlık ekibinin üzerine doğru devrildi. 112 Acil Sağlık ekibi ile yaralı kişiler, son anda tellerden kaçarak kurtulmayı başardı.

Olay sonrasında ise kaza bölgesine bir başka ambulans çağrıldı. Gelen diğer ambulans yaralılara olay yerinde müdahale etti. Devrilen iki direk nedeniyle teller etrafa saçılınca, çevrede güvenlik önlemi alındı. UEDAŞ ekipleri kısa sürede olay yerine gelerek elektrik tellerindeki akımının kesilip kesilmediğini kontrol etti. UEDAŞ ekibinin çalışmasından sonra tellerin altında kalan ambulans, bulunduğu yerden kaldırıldı.

Öte yandan UEDAŞ yetkililerinden alınan bilgiye göre, 112 Acil Sağlık ekibinin üzerine devrilen direkte 134 bin volt enerji olduğu belirlendi. - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 112 Acil Sağlık Ekibi Faciadan Son Anda Kurtuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement