12 Bingölspor'dan Taraftara Çağrı - Son Dakika
Yerel

12 Bingölspor'dan Taraftara Çağrı

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 1. Grup takımlarından 12 Bingölspor Kulüp Başkan Vekili Tezel, taraftarlarına çağrıda bulunarak, haftasonu oynayacakları Cizrespor maçına davet etti.

11.12.2014 17:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 1. Grup takımlarından 12 Bingölspor Kulüp Başkan Vekili Mehmet Tezel, taraftarlarına çağrıda bulunarak, haftasonu oynayacakları Cizrespor maçına davet etti.

Karşıyaka Mahallesi'ndeki kulüp tesislerinde bir araya gelen 12 Bingölspor Kulübü yöneticileri, teknik heyet ve futbolcular, maç öncesi moral depoladı.

Kulüp Başkan Vekili Tezel, gazetecilere yaptığı açıklamada, Cizrespor ile yapacakları karşılaşmanın grubun derbi maçı niteliğinde olacağını belirterek, bütün taraftarları maça davet etti.

Takımda çok güzel bir hava ve birliktelik yakaladıklarını kaydeden Tezel, şunları söyledi:

"Cizrespor maçını kazanıp, şampiyonluk yolunda önemli bir başarıya ulaşmak istiyoruz. Bu maç bizim için bir dönüm noktası olacak. Yönetim, teknik heyet ve futbolcularla kenetlendik. Bu zorlu maçta en büyük destekçimiz ise taraftarlarımız olacak. Tüm Bingöl halkını bu maçta takımlarını desteklemeye davet ediyorum."

Teknik direktör Mehmet Atlı ise Cizrespor maçının kendileri için son derece önemli olduğunu ifade etti.

Sezona şampiyonluk parolasıyla başladıklarını anımsatan Atlı, "Şimdiye kadar oynadığımız futbolla iyi bir sonuç elde ettik. Hazırlıklarımızı aralıksız sürdürüyoruz. İnşallah Cizrespor maçını da taraftarlarımızın ve Bingöl halkının desteğiyle kazanıp yolumuza kayıpsız devam edeceğiz. Burada takımımız adına tüm Bingöl halkına çağrıda bulunuyorum; Bu maç bizim için çok önemli ve bu zorlu maçta tribünleri doldurarak bize destek olmalarını bekliyoruz" dedi. - Bingöl

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 12 Bingölspor'dan Taraftara Çağrı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement