14 Mayıs Eczacılık Günü - Son Dakika
Sağlık

14 Mayıs Eczacılık Günü

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Başkanı Özkan Ünal, kurum olarak sağlık hizmetlerinin her aşamasında görev ve sorumlulukları olan eczacılara, mesleklerini en iyi şekilde yapabilmeleri için gereken desteği sağladıklarını bildirdi.

13.05.2015 14:22

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Başkanı Özkan Ünal, kurum olarak sağlık hizmetlerinin her aşamasında görev ve sorumlulukları olan eczacılara, mesleklerini en iyi şekilde yapabilmeleri için gereken desteği sağladıklarını bildirdi.

Ünal, 14 Mayıs Eczacılık Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Eczacıların, ilacın üretiminden hastaya ulaştırılmasına kadar her safhada yüksek görev bilinci ve hassasiyetiyle mesleklerini icra ettiklerini belirten Ünal, mesajında şunları kaydetti:

"Dünyada önemi her geçen gün artan ve kurumumuzun öncelikli politikalarından birisi olan ilacın imalinden imhasına kadarki sürecin her aşamasını kapsayan akılcı ilaç kullanımı konusunda eczacılarımız en önemli paydaşlarımızdır. Biz de kurum olarak, sağlık hizmetlerinin her aşamasında görev ve sorumlulukları olan eczacılara, mesleklerini en iyi şekilde ifa edebilmeleri için gereken desteği sağlamaktayız.

14 Mayıs Eczacılar Günü dolayısıyla başta eczacı mesai arkadaşlarım olmak üzere, sağlık hizmeti sunumumuzda ve ilaç sektöründe özel bir öneme sahip eczacılarımızın bu anlamlı gününü kutlar, mesleğin devamı için daha güzel bir gelecek temenni ederim."

Kaynak: AA

Son Dakika Sağlık 14 Mayıs Eczacılık Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement