14 Yaşında 3 Farklı Spor - Son Dakika
Yerel

14 Yaşında 3 Farklı Spor

14 Yaşında 3 Farklı Spor

Nazilli’ye bağlı İsabeyli beldesinde yaşayan 14 yaşındaki Derya Yıldırım, 3 farklı spor dalında elde ettiği başarılarla takdir topluyor.

28.02.2014 00:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nazilli'ye bağlı İsabeyli beldesinde yaşayan 14 yaşındaki Derya Yıldırım, 3 farklı spor dalında elde ettiği başarılarla takdir topluyor.

İsabeyli'de yaşayan Derya Yıldırım, por yapmayı çok seviyor. Ancak onu sporu seven diğer insanlardan ayıran en önemli özelliği ise küçük yaşına rağmen 3 farklı spor dalı ile uğraşıyor olması.

8. Sınıf öğrencisi olan ve ileride milli takımda yer almak isteyen 14 yaşındaki küçük sporcu, derslerinden arta kalan zamanlarının büyük bir bölümünü spor yapmaya ayırıyor.

Basketbol, softbol ve atletizm sporları ile aynı anda uğraşan ve her birinde de ayrı ayrı şampiyonluklar yaşayan Yıldırım, uğurlu geldiğine inandığı için sahaya çıkarken sürekli 10 numaralı formayı giyiyor. Yıldırım, "Bana özgüven verdi ve daha mantıklı kararlar almamı sağladı" dediği sporun kendisi için vazgeçilmez bir tutku olduğunu söylüyor. Özellikle basketbolda Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi takımlarından Urla Belediyespor da dahil olmak üzere birçok kulüpten teklifler alan Yıldırım, şu an için bu teklifleri değerlendiriyor.

İsabeyli Şırlanspor antrenörleri Orhan Atalay ve Taner Karataş'ın üzerinde çok büyük emekleri olduğuna değinen Yıldırım, onların yönettiği takımın bir sporcusu olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirtti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 14 Yaşında 3 Farklı Spor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement