1461 Trabzon, Çıkışını Sürdürmek İstiyor - Son Dakika
Yerel

1461 Trabzon, Çıkışını Sürdürmek İstiyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta hafta sonu sahasında Yeni Malatyaspor ile mücadele edecek 1461 Trabzon, çıkışını sürdürmek istiyor.

17.02.2015 15:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta hafta sonu sahasında Yeni Malatyaspor ile mücadele edecek 1461 Trabzon, çıkışını sürdürmek istiyor.

Kulüp Genel Menejeri Mustafa Özbalıkçı, yaptığı açıklamada, ligin ikinci yarısında oynadıkları 5 karşılaşmada 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 34 puanla 24. haftayı 7. sırada tamamladıklarını söyledi.

Tarsus İdman Yurdu galibiyetiyle lider Ümraniyespor ile aralarındaki puan farkını koruduklarını dile getiren Özbalıkçı, "İki beraberlikten sonra, deplasmandaki galibiyetle yeniden çıkışa geçmek istiyorduk ve onu da başardık" ifadesini kullandı.

Özbalıkçı, yakaladıkları çıkışı devam ettirmek istediklerini vurgulayarak, "Bu nedenle Yeni Malatyaspor maçı bizim için önemli. Lige maçtan maça bakıyoruz. Her maçı ayrı tutuyoruz. Hepsi birbirinden farklı. Bütün çalışmamız ve konsantremiz şu anda Yeni Malatyaspor maçını kazanmak üzerine olacak. İyi konsantre olup, iyi odaklanarak galibiyet serimizi Yeni Malatyaspor maçında da sürdürmek istiyoruz" dedi.

Rakiplerinin de kendileri gibi mücadele edeceğine dikkati çeken Özbalıkçı, Yeni Malatyaspor maçını kazanarak, hem rövanşı almak hem de Tarsus İdman Yurdu galibiyetini taçlandırmak istediklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 1461 Trabzon, Çıkışını Sürdürmek İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement