1461 Trabzon, İkinci Yarıya Kötü Başladı - Son Dakika
Spor

1461 Trabzon, İkinci Yarıya Kötü Başladı

Kulüp Asbaşkanı Demir "Galip gelebileceğimiz bir maçtan mağlup ayrıldığımız için üzgünüz." dedi.

12.01.2015 14:18  Güncelleme: 14:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta, ikinci yarının ilk maçında deplasmanda Tokatspor'a 2-1 yenilen 1461 Trabzon'da, kulüp asbaşkanı Nihat Demir, karşılaşmadan mağlup ayrıldıkları için üzgün olduklarını söyledi.

Demir, Tokatspor karşısında, bu sezon deplasmandaki en iyi oyunlarını ortaya koyduklarını ancak sonuca gidemediklerini belirtti.

Maçın genelinde iyi olan taraf olduklarını anlatan Demir, "Bu futbolun karşılığı mağlubiyet olmamalıydı. Maçta hakem faktörü de etkili oldu. Hakemlerimiz özellikle ev sahibi takımları koruma altına alıyor. Bu da seyirci baskısından olsa gerek. Bu maçta da öyle oldu. Hakem takdir haklarını rakipten yana kullandı" dedi.

Demir, karşılaşmada erken yedikleri golü erken telafi ettiklerini dile getirerek, "Sonra bastırdık ama ilk yarı boyunca bizi rahatlatacak ikinci golü bulamadık. İkinci yarının başında yine hiç beklemediğimiz bir gol yedik. Bu dakikadan sonra tek kale oynadık ama belli ki gol yollarımızda sıkıntılar var ve aradığımız golü tüm baskılarımıza rağmen bulamadık. Sonuçta maçı kaybettik. Önemli olan puan ya da puanları alamadık. Galip gelebileceğimiz bir maçtan mağlup ayrıldığımız için üzgünüz" diye konuştu. - Trabzon

Kaynak: AA

Son Dakika Spor 1461 Trabzon, İkinci Yarıya Kötü Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement