15 Branşta Yaz Spor Kursları Açılıyor - Son Dakika
Yerel

15 Branşta Yaz Spor Kursları Açılıyor

15 Branşta Yaz Spor Kursları Açılıyor

Kütahya’nın Tavşanlı Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen Yaz Spor Kursları için kayıtlar başladı.

26.05.2016 13:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Tavşanlı Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen Yaz Spor Kursları için kayıtlar başladı. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen spor kurslarında bu yıl farklı branşlarla öğrencilerin yaz tatillerini iyi değerlendirmesi hedefleniyor.

Tavşanlı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yürütülecek organizasyon kapsamında Atletizm, Masa Tenisi, Kort Tenisi, Badminton, Karate, Tekvando, Voleybol, Satranç, Basketbol, Gitar, Bağlama, Yağlı ve Kuru Boya Resim, Tasavvuf ile Sema kategorilerinde öğrencilere uzman antrenörler ve öğretmenler tarafından eğitim verilecek.

Kayıt yaptırmak isteyen öğrenci velileri Tavşanlı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü'ne başvurabilecek. Kurslara katılmak isteyen öğrencilerin en az 2009 doğumlu olması gerekiyor.

10 Haziran 2016 tarihinde sona erecek kayıtların ardından kurslar 11 Temmuz 2016 tarihinde başlatılacak.

Öğrenciler Ada Stadyumu, Kapalı Spor Salonu, Milli Egemenlik İlkokulu, Fatih İmam Hatip Ortaokulu ve Ada Mesire Alanı'nda eğitim alacak.(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 15 Branşta Yaz Spor Kursları Açılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement