15 Yıl Sonra Akülü Tekerlekli Sandalye Sahibi Oldu - Son Dakika
Yerel

15 Yıl Sonra Akülü Tekerlekli Sandalye Sahibi Oldu

Eskişehir'de 15 yıldır "kuadriparezi" hastası olan 45 yaşındaki Gönül Karagöz, kendisine hediye edilen akülü tekerlekli sandalyeyle kimseye ihtiyacı olmadan hareket edebilecek.

21.07.2015 12:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'de 15 yıldır "kuadriparezi" hastası olan 45 yaşındaki Gönül Karagöz, kendisine hediye edilen akülü tekerlekli sandalyeyle kimseye ihtiyacı olmadan hareket edebilecek.

Kolları ve bacakları hareket gücünü kısmen kaybeden Karagöz, 83 yaşındaki demans hastası annesi, 18 yaşındaki manik depresif yeğeni ve ağabeyi ile yaşıyor.

Karagöz, Tepebaşı Belediyesi Evde Bakım Hizmetleri (TEBEV) tarafından verilen akülü tekerlekli sandalye sayesinde kendi başına ulaşımını sağlayabilecek.

Belediye Başkanı Ahmet Ataç ve TEBEV ekibi ile gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karagöz, Ataç'a kendisine verilen hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

TEBEV, ayrıca Karagöz ve ailesine sağlık desteği, bez, ulaşım ve gıda desteğini de sürdürüyor.

Himayesindeki 520 eve hizmet götüren TEBEV, bu adreslerdeki vatandaşların sağlık kontrollerini rutin olarak yapıyor, yaşanılan yerlerin fiziki onarımlarıyla da ilgileniyor, vatandaşların sağlıklı ve uygun koşullarda yaşamlarını sürdürmelerine yardımcı oluyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 15 Yıl Sonra Akülü Tekerlekli Sandalye Sahibi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement