16 Yaşındaki Lise Öğrencisi Denize mi Düştü - Son Dakika
Güncel

16 Yaşındaki Lise Öğrencisi Denize mi Düştü

16 Yaşındaki Lise Öğrencisi Denize mi Düştü

Ailesi İzmit'te oturan ve özel bir lisede öğrenim gören 16 yaşındaki Halil Buğra Kurnaz adlı genç dün esrarengiz bir şekilde ortadan kayboldu.

10.04.2014 16:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ailesi İzmit'te oturan ve özel bir lisede öğrenim gören 16 yaşındaki Halil Buğra Kurnaz adlı genç dün esrarengiz bir şekilde ortadan kayboldu. Dün gece eve gelmeyen ve ailesinin vapurla Gölcük'e gittiğini öğrenen gencin ulaşılan güvenlik kamerası kayıtlarında vapurun arkada tarafına gittiği görünürken daha sonra hiç kaydına rastlanmaması denize düştüğü veya intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerine denizde arama başlatıldı. Alınan bilgiye göre Başiskele İlçesi'ndeki Özel Erkul Fen Lisesi'nin başarılı öğrencilerinden biri olan 16 yaşındaki Halil Buğra Kurnaz, dün gece evine gitmedi. Ailesinin yaptığı araştırmada gencin dün Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne ait Karamürsel Alp Vapuru'na binerek Gölcük İlçesi'ne gittiğini belirlendi. Annesi ve kardeşi Gölcük'e gelerek semtindeki Vapur İskelesi ile vapurun içindeki kamera kayıtlarını polis ve diğer görevlilerle birlikte izlediler. Saat 17.00 sıralarında Gölcük'ten İzmit'e hareket eden vapura tekrar bindiği anlaşılan gencin güvenlik kamerası kayıtlarında vapurun içinde dolaştığı, hareket halindeyken vapurun arkasına geçtiği görülürken, o andan sonra ise vapurun hiç bir yerinde görüntüsüne rastlanmıyor.

Annesi ve adının Berat Boran Kurnaz olduğu öğrenilen kardeşi, güvenlik kamerası kayıtlarını izledikten sonra, onun vapurun arkasındaki görüntüsünün dışında başka kaydının olmaması üzerine İntihar mı etti diye bağırarak sinir krizi geçirdiler.

Anne ile kardeşi daha sonra ambulansa Gölcük Devlet hastanesine götürüldü. Bu gelişmelerin ardından, denize düşmüş veya intihar atmacıyla suya atlamış olabileceği düşünülen gencin bulunabilmesi için Sahil Güvenlik Komutanlığı'na ait bir botla da İzmit Körfezi'nin Gölcük açıkları ile diğer bölgelerde arama başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 16 Yaşındaki Lise Öğrencisi Denize mi Düştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement