16 Yerinden Bıçaklanarak Öldürdü - Son Dakika
Güncel

16 Yerinden Bıçaklanarak Öldürdü

16 Yerinden Bıçaklanarak Öldürdü

Adapazarı'nda bir fabrikada işçi olarak çalışan Yunus Kahya, daha önceden bir çok suçtan sabıkası bulunan Uğur K. tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

12.03.2014 13:49  Güncelleme: 13:50

Adapazarı'nda bir fabrikada işçi olarak çalışan 39 yaşındaki Yunus Kahya, daha önceden bir çok suçtan sabıkası bulunan Uğur K. tarafından 16 yerinden bıçaklanarak öldürüldü. Alınan bilgilere göre olay Adapazarı Yenidoğan Mahallesi'ndeki İçe otobüs garajında saat 21.30 sıralarında meydana geldi. Bir fabrikada işçi olarak çalışan 39 yaşındaki Yunus Kahya garajın ortasında daha önce karıştığı çok sayıda suçtan dolayı sabıkası bulunan Geyve İlçesi Alifuatpaşa semtinde oturan Uğur K. tarafından 16 yerinden bıçaklandı.

Saldırıyı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri saldırganı suçta kullandığı bıçakla gözaltına alırken, Geyve Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Yunus Kahya yapılan tüm müdaheleye rağmen kurtarılamadı. Sorgulanmak üzere polis merkezine getirilen Uğur K.nin yapılan kimlik sorgulamasında çok sayıda sabıkasının bulunduğu belirtilirken, öldürdüğü kişiyi ise tanımadığını söyledi. Poliste çelişkili ifadeler veren Uğur K. 'Hapise girmek gerekiyordu. o nedenle öldürdüm' dediği öğrenildi. Uğur K.nin sorgusu sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 16 Yerinden Bıçaklanarak Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ELİF TÜRKOGLU: SENIN GIBI BI YUREGE BUNU REVA GOREN GUN YUZU GORMESIN YUNUSCUMM ... YANDI ICIM KI NASIL YANDII :((( ALLAHIM MEKANINI CENNET EYLESIN ... :((((((((((( 2 0 Yanıtla

Advertisement