17 Bin 659 Adet Uyuşturucu Hapla Yakalanan Sanıklara Ceza Yağdı - Son Dakika
Güncel

17 Bin 659 Adet Uyuşturucu Hapla Yakalanan Sanıklara Ceza Yağdı

17 Bin 659 Adet Uyuşturucu Hapla Yakalanan Sanıklara Ceza Yağdı

Samsun’da polisin düzenlediği operasyonda 17 bin 659 adet ecstasy uyuşturucu hapla yakalanan 4 kişiye ceza yağarken, 2 kişi ise beraat etti.

31.03.2016 16:13

Samsun'da polisin düzenlediği operasyonda 17 bin 659 adet ecstasy uyuşturucu hapla yakalanan 4 kişiye ceza yağarken, 2 kişi ise beraat etti.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, alınan istihbarat doğrultusunda İlkadım ilçesi Kökçüoğlu Mahallesi ile Bafra'nın Harız Mahallesi'nde bulunan evin ahırına baskın düzenledi. Yapılan baskında toplam 17 bin 659 adet ecstacy uyuşturucu hap ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan B.Ö. (25) İ.K. (26), O.D. (28) ve kardeşi E.D. (25) ile S.D. ve B.T. (22) adlı genç kız hakkında Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde "uyuşturucu ticareti" suçundan dava açıldı. Tutuklu olarak yargılanan E.D. ve O.D. kardeşler ile İ.K., B.Ö. ve tutuksuz yargılanan B.T. adlı kız ve S.D.'nin yargılanmaları sona erdi. E.D. "Atılı suçu işlemedim. Ağabeyim O.D.'nin tarif ettiği yerde uyuşturucuyu polislere teslim etti" dedi.

O.D. ise, "Atılı suçlamaları kabul etmiyorum. Beraatimi istiyorum" diye konuştu.

B.Ö., "Beraatimi istiyorum" derken, İ.K. ise, "Uyuşturucu ticareti yapmadım. Uyuşturucu içiyorum. Tahliyemi istiyorum" şeklinde konuştu.

Mahkeme heyeti O.D. ve kardeşi E.D.'yi 10'ar yıl, B.Ö.'yü 6 yıl 3 ay, İ.K.'yi ise 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırdı. İ.K.'nin tutukluluk hali gözönünde bulundurularak tahliyesine karar verilirken, S.D. ile B.T. adlı genç kız ise beraat etti. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 17 Bin 659 Adet Uyuşturucu Hapla Yakalanan Sanıklara Ceza Yağdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement