+18'lik Film Yıldızı, Milyoner Eşinin Kalpten Gitmesinden Korkuyor - Son Dakika
Magazin

+18'lik Film Yıldızı, Milyoner Eşinin Kalpten Gitmesinden Korkuyor

70 yaşındaki Amerikalı milyoner Harold Nesland ile evlenen +18'lik film yıldızı, eşinin ilişki sırasında performans artırıcı ilaçlar kullandığını belirterek endişelerini dile getirdi.

02.12.2016 16:20  Güncelleme: 17:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tayland'lı 31 yaşındaki Nong Nat isimli eski +18'lik film yıldızı 2012 yılında 70 yaşındaki Amerikalı milyoner Harold Nesland ile evlenmişti. Amerika'ya taşınmak için evlilik vizesini bekleyen Nong, kocasının aylık olarak kendisine masraflarını karşılamak için para gönderdiğini söyledi.

KOCASININ ÖLECEĞİNDEN KORKUYOR

Bugüne kadar bir çok farklı türden kişi ile ilişkiye girdiğini söyleyen Nong, 70 yaşındaki kocasının ilişkiye girdikleri esnada performans arttırıcı ilaçlar aldığını ve bir gün aralarında oluşacak aşırı heyecandan dolayı ölebileceğinden korktuğunu söyledi.

İLK YILLARDA İLİŞKİ İÇİN BERABER OLMUŞ

Nong, evliliklerinin ilk yıllarında kocası ile sadece cinsel ilişki için beraber olduğunu, ancak bunun daha sonra sevgiye ve aşka dönüştüğünü belirtti.

HAYATINI BUDİZM'E ADADI

+18'lik film sektörünü bıraktıktan sonra hayatını Budizm'e adayan Nong, bundan sonra kocasını üzmemek için hiç bir şekilde o sektöre geri dönmeyi düşünmediğini söyledi.

İşte çiftin günlük yaşamlarından kareler;

+18\'lik Film Yıldızı, Milyoner Eşinin Kalpten Gitmesinden Korkuyor

Son Dakika Magazin +18'lik Film Yıldızı, Milyoner Eşinin Kalpten Gitmesinden Korkuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement