18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü - Son Dakika
Güncel

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, 18 Mart Çanakkale Zaferi'ni hediye edenlere minnet borcunun, vatana sahip çıkılarak ve milleti aydınlık yarınlara taşıyarak ödenebileceğini belirtti.

18.03.2015 13:16

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, 18 Mart Çanakkale Zaferi'ni hediye edenlere minnet borcunun, vatana sahip çıkılarak ve milleti aydınlık yarınlara taşıyarak ödenebileceğini belirtti.

Koncuk, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, Çanakkale Zaferi'nin, milletin gelecekte de birlikte yaşama istek ve arzusunu ortaya koyduğu en önemli olaylardan olduğunu vurguladı.

Millete bugünü hediye edenlere minnet borcunun, vatana sahip çıkılarak ve milleti aydınlık yarınlara taşıyarak ödenebileceğini belirten Koncuk, "Çanakkale Savaşı'nın ülkemizde millet olma bilincini yeşerttiği konusunda hemfikirken, bugün ağır bedeller ödeyerek ulaştığımız millet olma olgusu çökertilerek birlikteliğimiz tahrip edilmektedir" iddiasında bulundu.

Koncuk, devlete, milletin bölünmez bütünlüğüne, milli değerlere sahip çıkmanın, vatan müdafaası derecesinde önemli olduğunu ifade etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement