18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 99. Yıl Dönümü - Son Dakika
Yerel

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 99. Yıl Dönümü

Narman'da 18 Mart Eğitim Kurumları tarafından ilçenin düşman işgalinden kurtarılışı ve "18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 99. yıl dönümü" dolayısıyla anma gecesi düzenlendi.

19.03.2014 13:07

Narman'da 18 Mart Eğitim Kurumları tarafından ilçenin düşman işgalinden kurtarılışı ve "18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 99. yıl dönümü" dolayısıyla anma gecesi düzenlendi.

İlçe Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonundaki program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

18 Mart İlkokulu Müdürü Yener Kütükçü, yaptığı konuşmada, bugünün Çanakkale Zaferi'nin 99. yıl dönümü ve ayrıca ilçenin de düşman işgalinden kurtarılışının 96. yıl dönümü olduğunu belirtti.

Kütükçü, "Vatanımızın ve milletimizin istikrarı ve bölünmezliği uğruna canlarını seve seve feda eden şehitlik mertebesine ulaşan aziz şehitlerimizi anmak ve hatırlatmak için burada toplanmış bulunmaktayız" dedi.

İlçenin kurtuluş hikayesinin anlatıldığı gecede, "Çanakkale Zaferi" konulu oyun sahnelendi. Düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere ödüllerin verildiği program, halk oyunları gösterisi ve şiir dinletilerinin ardından sona erdi.

Geceye, Narman Kaymakamı Murat Eren ile eşi ve aynı zamanda 18 Mart Eğitim Kurumları Müdür Yardımcısı Mümine Eren, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Süleyman Türkmen, Belediye Başkanı Yücel Ahmet İşleyen ve çok sayıda davetli katıldı. - Erzurum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 99. Yıl Dönümü - Son Dakika


Advertisement