19. Avrupa Veteranlar Atletizm Şampiyonası - Son Dakika
Yerel

19. Avrupa Veteranlar Atletizm Şampiyonası

Bugün sona erecek şampiyonanın kapanış töreni düzenlendi Şampiyona bayrağı 2017'de organizasyona ev sahipliği yapacak Danimarka'nın Aarhus kentine teslim edildi.

31.08.2014 14:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'de bugün tamamlanacak 19. Avrupa Veteranlar Atletizm Şampiyonası'nın kapanış töreni yapıldı.

Atatürk Stadı'nda 22 Ağustos'ta başlayan ve bugün bayrak yarışlarıyla sona erecek şampiyona için Atatürk Stadı'nda kapanış töreni düzenlendi. Törende konuşan Avrupa Veteranlar Atletizm Birliği (EVAA) Başkanı Kurt Kaschke, şampiyona bittiği için çok üzgün olduğunu belirterek, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

Organizasyonun genel koordinatör yardımcısı Yavuz Tunç ise 4 sene önce şampiyonayı İzmir'de düzenlemeye hak kazandıklarını ve İzmir'de güzel bir organizasyon yapmaya çalıştıklarını söyledi. İzmir'deki organizasyonun Kaschke'nin başkan olarak ilk şampiyonası olduğunu hatırlatan Tunç, "Tahmin ediyorum ki güzel bir şekilde şampiyonayı gerçekleştirdik. Sporcu kardeşlerim 10 gündür elimizden geldiği kadar ağırlamaya çalıştık. Organizasyonda ufak tefek hatalarımız olduysa lütfen bizi bağışlayın. Kalbimizde yer ettiniz. Burası artık sizin eviniz, tekrar bekliyoruz. Güle güle gidin, başarılar sizinle olsun" diye konuştu.

Konuşmaların ardından 19. Avrupa Veteranlar Atletizm Şampiyonası Genel Koordinatörü Nihat Doker, şampiyona bayrağını EVAA Başkanı Kaschke'ye verirken, Kaschke'de bayrağı 2017'de 20. organizasyona ev sahipliği yapacak Danimarka'nın Aarhus kenti adına Egon Poursen'e teslim etti.

Poursen, yaptığı konuşmada, İzmir'in güzel bir şampiyonaya ev sahipliğini yaptığını belirterek, "Ben de şampiyonanın ülkemde daha iyi yapılması için var gücümle çalışacağım" dedi.

19. Avrupa Veteranlar Atletizm Şampiyonası bayrak yarışlarıyla gün içinde tamamlanacak. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 19. Avrupa Veteranlar Atletizm Şampiyonası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement