19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı - Son Dakika
Yerel

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, ilçelerde de törenle kutlandı.

19.05.2015 16:50

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, ilçelerde de törenle kutlandı.

Havsa Fatih Caddesi'ndeki Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Buradaki törenin ardından ilçe stadyumunda çeşitli düzenlenen etkinlikler kapsamında, kız ve erkek öğrenciler arasında kros ve halat çekme yarışmaları yapıldı.

Etkinliklere, Havsa Belediye Başkanı Oğuz Tekin, Havsa Jandarma Komutanı Erol Erkokmaz, daire amirleri ve öğrenciler katıldı.

- Uzunköprü ilçesinde tören düzenlendi

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Uzunköprü ilçesinde törenle kutlandı.

Adalet Meydanı'nda düzenlenen törende Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Erhan Karagöz, yaptığı konuşmada, gençlerin Türk milletinin teminatı olduğunu söyledi.

Gençlerin yarınların sorumluluğunu üstelenecek şekilde yetiştiğini belirten Karagöz, "Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır' sözünü rehber edinerek çok çalışıp, ilerde şahsınıza verilecek olan görevi en iyi şekilde yapacağınızdan asla şüphemiz yoktur. Bu duygu ve düşüncelerle 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nızı tebrik ediyor, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve saygıyla anıyorum" diye konuştu.

Törene, Uzunköprü Kaymakamı Kemal Yıldız, Uzunköprü Belediye Başkanı Enis İşbilen, Uzunköprü Garnizon Komutanı Albay Özkan Çakır, daire amirleri ve öğrenciler katıldı.

-Edirne'de spor etkinlikleri düzenlendi

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Edirne'de spor etkinlikleri düzenlendi.

Trafiğe kapalı Saraçlar Caddesi'nde,  jimnastik, engelli koşu, bovling, voleybol ve halter sporlarının yapıldığı alanlar oluşturuldu.

Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü antrenörleri, etkinliğe katılan gençlerle spor yaptı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement