2. Altın Kemer Paşa Yağlı Güreşleri Başladı - Son Dakika
Spor

2. Altın Kemer Paşa Yağlı Güreşleri Başladı

2. Altın Kemer Paşa Yağlı Güreşleri Başladı

İzmit Belediyesi tarafından bu yıl 2.’si düzenlenen 2. Altın Kemer Paşa Yağlı Güreşleri vatandaşların büyük ilgisiyle başladı.

20.09.2014 17:40

İzmit Belediyesi tarafından bu yıl 2.'si düzenlenen 2. Altın Kemer Paşa Yağlı Güreşleri vatandaşların büyük ilgisiyle başladı.

İzmit Doğa Kışla Parkı'ndaki alanda yapılan güreşlere, 2014 Kırkpınar Başpehlivanı Fatih Atlı, 2013 Kırkpınar Başpehlivanı, 2014 Kırkpınar ikincisi ve geçen yılın Paşa Yağlı Güreşleri Başpehlivanı İsmail Balan olmak üzere 400 pehlivan katıldı. Halkın tezahüratları eşliğinde kıran kıran müsabakalara sahne olan güreşlere, genci yaşlısı binlerce kişi ilgi gösterdi.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, güreş alanında yaptığı konuşmada, "2. Altın Kemer Paşa Yağlı Güreşlerine hoş geldiniz. Hem yavrularımızın, hem gençlerimizin bu güzel ata yadigarı sporumuzun, yapıyor, geliştiriyor olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. 7'den 77'e burada bu güzel görseli izliyoruz. Biz değerlerimizden kopamayız. Atalarımızın değerleriyle geleceği yürüyoruz. İşte yağlı güreşler de onlardan birisi" ifadelerini kullandı.

Halkın yoğun ilgi gösterdiği ve büyük çekişmelerin yaşandığı güreşler tüm hızıyla devam ediyor. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor 2. Altın Kemer Paşa Yağlı Güreşleri Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement