2. Avrupa İşitme Engelliler Yıldızlar ve Gençler Atletizm Şampiyonası Trabzon'da Yapılacak - Son Dakika
Spor

2. Avrupa İşitme Engelliler Yıldızlar ve Gençler Atletizm Şampiyonası Trabzon'da Yapılacak

2. Avrupa İşitme Engelliler Yıldızlar ve Gençler Atletizm Şampiyonası Trabzon\'da Yapılacak

Trabzon 21-23 Ağustos tarihleri arasında İşitme Engelliler Yıldızlar ve Gençler Avrupa Atletizm Şampiyonası’na ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

12.08.2014 16:49

Trabzon 21-23 Ağustos tarihleri arasında İşitme Engelliler Yıldızlar ve Gençler Avrupa Atletizm Şampiyonası'na ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

İşitme Engelliler Yıldızlar ve Gençler Avrupa Atletizm Şampiyonası'na 14 ülkeden yaklaşık 150 sporcu katılacak. Trabzon'da yapılacak olan Avrupa Şampiyonasında koşu, engelli koşu, atma, yüksek atlama ve sırıkla atlama branşları yer alacak. Sporcular gençlerde 15-16-17 ve 19 yaş kategorilerinde yarışırken yıldızlarda ise 1997, 1998, 1999 ve 2000 doğumlu sporcular mücadele verecek.

Trabzon'un 21-23 Ağustos tarihlerinde çok önemli bir şampiyonaya ev sahipliği yapacağını belirten Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı, "14 Ülkeden 150'ye yakın sporcunun katılımı ile Söğütlü Atletizm Stadı'nda Avrupa İşitme Engelliler Şampiyonası yapılacak. Söğütlü'de bulunan Atletizm stadımız uluslararası yarışmalar için uygun. Amacımız hiçbir sorun olmadan şampiyonanın en iyi şekilde tamamlanması yönünde" dedi. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor 2. Avrupa İşitme Engelliler Yıldızlar ve Gençler Atletizm Şampiyonası Trabzon'da Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement