Lig Beyaz Grup'ta Zirve En Çok Yeni Malatyaspor'da Kaldı - Son Dakika
Yerel

Lig Beyaz Grup'ta Zirve En Çok Yeni Malatyaspor'da Kaldı

Lig Beyaz Grup\'ta Zirve En Çok Yeni Malatyaspor\'da Kaldı

Yeni Malatyaspor’un zirvesinde oturduğu 2.Lig Beyaz grupta liderlik 29.haftaya kadar birçok kez el değiştirmesine rağmen en fazla liderlik koltuğunda oturan takım Yeni Malatyaspor oldu.

11.03.2015 14:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni Malatyaspor'un zirvesinde oturduğu 2.Lig Beyaz grupta liderlik 29.haftaya kadar birçok kez el değiştirmesine rağmen en fazla liderlik koltuğunda oturan takım Yeni Malatyaspor oldu.

29.haftası geride kalan beyaz grupta kendisiyle aynı puana sahip Pendikspor'un önünde lider durumda bulunan Yeni Malatyaspor, liderlikte de lider oldu.

Büyük bir mücadelenin verildiği 2.Lig Beyaz Grup'ta şampiyonluk için kıyasıya bir yarış sergilenirken liderlik koltuğunda oturan takımlar arasında en fazla lider kalan takım Yeni Malatyaspor oldu. Listenin başında 10 hafta lider kalan Yeni Malatyaspor bulunurken, ikinci sırada 8 hafta lider kalan Pendikspor var.

Ligin 3, 4, 5, 12, 13, 16, 26, 27, 28, 29. haftalarını lider olarak kapatan Yeni Malatyaspor zirvede 10 kez kalırken, ikinci sırada Pendik var. 9 hafta boyunca liderlik koltuğunda oturan Pendik'i 8 haftalık lider kalan Ümraniye izliyor. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Lig Beyaz Grup'ta Zirve En Çok Yeni Malatyaspor'da Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement