2'si 1 Arada" Oyunu Beylikdüzülüleri Güldürdü - Son Dakika
Yerel

2'si 1 Arada" Oyunu Beylikdüzülüleri Güldürdü

2\'si 1 Arada" Oyunu Beylikdüzülüleri Güldürdü

Sevilen oyuncular Cemal Hünal, Ruhi Sarı, Neslihan Soydan ve Duygu Şen’in başrollerini oynadığı “2’si 1 Arada” adlı tiyatro oyunu Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi’nde (BKM) sahnelendi.

02.12.2014 13:24

Sevilen oyuncular Cemal Hünal, Ruhi Sarı, Neslihan Soydan ve Duygu Şen'in başrollerini oynadığı "2'si 1 Arada" adlı tiyatro oyunu Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi'nde (BKM) sahnelendi. Beylikdüzü halkının yoğun bir ilgisiyle karşılaşan oyunda iki kadın arasında kalan bir erkeğin ve kocasından kolay kolay vazgeçmeyecek bir kadının hikayesi komik bir dille anlatıldı.

Beylikdüzü Belediyesi, BKM sahnesine taşıdığı nitelikli sanat organizasyonları ile tüm dikkatleri üzerine toplamaya devam ediyor. Her hafta ilgiyle izlenen etkinlikler, konser ve tiyatro oyunları ile seyircinin karşısına çıkan Beylikdüzü Belediyesi, bu hafta Ahmet Kazanbal'ın uyarlayıp yönettiği 2'si 1 Arada adlı tiyatro oyunu ile kaliteli mizahı ilçeye taşıdı. Cemal Hünal, Ruhi Sarı, Neslihan Soydan ve Duygu Şen'in rol aldığı oyuna büyük bir ilgi gösterildi. Beylikdüzü Kültür Merkezi, genci yaşlısıyla doldu taştı.

KOMİK OLAYLAR SİLSİLESİ

Dominant bir kadını canlandıran Oya'nın (Neslihan Soydan) seyehattan döndüğü an kocası rolündeki Tuna'nın (Ruhi Sarı) kendini aldattığını öğrenmesi ile komik olaylar silsilesinin başladığı oyunda; sevgili rolünü canlandıran Duygu Şen'in bir anda eve gelmesi ve hırsız olarak eve giren sevilen oyuncu Cemal Hünal'ın neredeyse yıkılacak olan evliliği kurtarmak adına yaptıklarının mizahi bir pencereden yansıtılması Beylikdüzü Kültür Merkezi'nde kahkahaları yükseltti.

KADIN -ERKEK İLİŞKİLERİ İRDELENDİ

Oyuncuların başarılı performansları ise takdire şayandı. Kadın-erkek ilişkileri arasında görülebilecek sorunları komik şekilde ele alan tiyatro oyununda asıl vurgulanmak istenen sevgi için gösterilen emek ve mücadelenin sonunun zafer olduğu ve her karşılaşılan hata da yıkıcı değil yapıcı olmak gerektiğiydi. Oyunun sonunda usta oyuncular, seyircilerden büyük bir alkış aldı. Beylikdüzü Belediyesi Başkan Danışmanı ve Kültür-Sanat Koordinatörü Erhan Bayladı da sanatçılara teşekkür ederek, kendilerine çiçek takdim etti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 2'si 1 Arada' Oyunu Beylikdüzülüleri Güldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement