2. Uğur Mumcu Satranç Turnuvası'nda Ödüller Sahiplerini Buldu - Son Dakika
Yerel

2. Uğur Mumcu Satranç Turnuvası'nda Ödüller Sahiplerini Buldu

Beşiktaş Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Uğur Mumcu Anma Satranç Turnuvası’nın kazananları belli oldu.

31.01.2016 21:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Uğur Mumcu Anma Satranç Turnuvası'nın kazananları belli oldu. Farklı kategorilerde başarı elde yarışmacılar, madalya ve para ödülü ile ödüllendirildi.

Beşiktaş Belediyesi tarafından 30-31 Ocak tarihlerinde düzenlenen 2. Uğur Mumcu Anma Satranç Turnuvası büyük final ile son buldu. Ödüllü turnuvaya katılan yüzlerce yarışmacıdan finale kalarak dereceye girenler Beşiktaş Belediyesi Mustafa Kemal Kültür Merkezi'nde düzenlenen törenle ödüllerine kavuştu. Gecede ödül alma heyecanı yaşayan yarışmacıları yakınları da yalnız bırakmadı.

Ödül töreninde konuşan Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı Rifat Örnek, yarışmacıların turnuvaya yoğun ilgi gösterdiğini belirtti. Gençlere 'satranç oynamaya devam edin' tavsiyesinde bulunan Örnek, "Genciyle, öğrencisiyle, çocuğuyla başvuru oldu. Yarışmaya 450 civarında katılan oldu ve bunlar arasında 9 kategoride kupa vereceğiz. 70-80 kişiye madalya vereceğiz, 30-40 kişiye de para ödülü verilecek. Böylece katılanların yüzde 40'ına ödül vererek göndermeyi hedefleyen bir organizasyon. Bu bakımdan bu etkinliğe katılan herkesi kutluyorum. Ödül alanları da ayrıca kutluyorum. Bu her ne kadar bir ödülse de birincilik esas olsa da simgeseldir. Önemli olan böyle bir yarışmaya katılmaktır. Satranç en iyi en iyi sporlardan ve uğraş alanlarından birisidir. Gençlerimize bu uğraşlarını yaşlanıncaya kadar sürdürmelerini öneriyorum. Çünkü beynin yaşlanmasını da geciktirecektir" dedi.

Turnuvada farklı kategorilerde dereceye giren sporcular sırayla sahneye çağrıldı. Yüzlerce rakibi geride bırakarak kürsüye çıkmaya hak kazanan isimler, madalya ve para ile ödüllendirildi. Yarışmacılar ödülleri protokol üyelerinin elinden aldı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 2. Uğur Mumcu Satranç Turnuvası'nda Ödüller Sahiplerini Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement