Kırıkkale'de Şenlik Heyecanı - Son Dakika
Yerel

Kırıkkale'de Şenlik Heyecanı

Kırıkkale\'de Şenlik Heyecanı

Kırıkkale'nin Karakeçili ilçesinde gerçekleştirilecek 20. Karakeçili Uluslararası Kültür Şenliği'nin hazırlıkları sürüyor.

04.09.2014 10:51  Güncelleme: 11:11

Şenliğin değerlendirme toplantısı, ilçedeki Belediye Parkı'nda yapıldı. Burada konuşan Kaymakam Mesut Gazi Ambarcı, şenliğin sorunsuz ve amacına uygun bir şekilde gerçekleştirilmesi için komisyonların kurulduğunu ve görevlendirmelerin yapıldığını belirterek, Karakeçili ve kültürünün tanıtımı açısından bu etkinliklerin çok önemli olduğunu söyledi.

Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik de bu yıl şenliğin en iyi şekilde geçmesi için bütün hazırlıkları tamamladıklarını dile getirerek, "Yarın başlayacak ve iki gün sürecek şenliğe mevlit okutarak başlıyoruz. Mehteran gösterisi, sünnet şöleni, halay, mahalli sanatçılar, panel, gözyaşı geceleri, halk oyunları, ikramlar, pop ve halk müziği konserleri içeren etkinliklerimiz olacak. Şenliğimiz, ilçemizin tanıtımına katkı sunduğu gibi yöremize has ürünlerin pazarlanması açısından da bir fırsat" diye konuştu.

Toplantıya İlçe Emniyet Müdürü İsa Kağan Karasioğlu, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Mert Torun, kurumların müdürleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kırıkkale'de Şenlik Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement